JELENA IZVISILA NAKON FINALA ELITE! Ljubavnik joj dao šut-kartu, blamiranje na Pinku joj se nije isplatilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Rajačić okrenuo leđa Jeleni.

JELENA IZVISILA NAKON FINALA ELITE! Ljubavnik joj dao šut-kartu, blamiranje na Pinku joj se nije isplatilo!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Marinković

Jelena Marinković prevarila je supruga Ivana pred kamerama u "Eliti", nakon čega su se odlučili za razvod. Ivan je otišao u svoj stan nakon finala, dok je Jelena prespavala kod svoje prijateljice, iako su svi mislili da će imanje napustiti sa Urošem Rajačićem, sa kojim je bila intimna u rijalitiju:

- Nismo se čuli nas dvoje (Ivan i ona) do sada, čuo se sa mojom drugaricom u vezi stvari, ona je uglavnom sve već uzela do sada. To mi, međutim, nije bitno. Ja i on se direktno nismo čuli do sada, evo sad mi je poslao poruku u vezi neke papirologije za banku, samo mi je slikao, napisao mi je to i to i ja sam mu odgovorila sa:"Ok". Razmenili smo poruku, to je sve od naše komunikacije. Tražio mi je neke kontakte koje nije imao, brojeve telefona, to ću mu poslati sve i to je to - priča Jelena i dodaje:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena i Ivan Marinković

 

- Ništa me dalje nije pitao, a i da jeste, ne bih mu ništa odgovarala. Ovo je u redu, jer mi pošta još uvek stiže na njegovu adresu. Pitao je moju drugaricu onog jutra posle finala gde ću ja, kako ću i tako neke gluposti, a to više nije njegova stvar i nema potrebe da komuniciramo ako ne moramo.

U Uroša Rajačića, sa kojim je pred kamerama prevarila Ivana, je prilično razočarana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Marinković i Uroš Rajačić

 

- Uroš i ja nismo imali kontakt od finala uopšte, jesmo samo na Instagramu, gde smo razmenili po poruku. Imam dovoljno godina, shvatila sam i sve mi je jasno. Neću se javljati Urošu bez obzira šta bude bilo, a znam da ćemo se sresti na žurki, u emisijama... Nemam šta ja tu, sve sam zaključila i sve mi je jasno - rekla je Jelena za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading