OSVANUO DOKAZ O NAJVEĆOJ PREVARI U ISTORIJI RIJALITIJA: Jelena i Ivan obmanuli naciju, zajedničke slike razbesnele javnost!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena i Ivan će ovo morati da objasne.

OSVANUO DOKAZ O NAJVEĆOJ PREVARI U ISTORIJI RIJALITIJA: Jelena i Ivan obmanuli naciju, zajedničke slike razbesnele javnost!

Foto: printscreen/TV Pink, Shutterstock

Uzbuđenje je dostiglo vrhunac kada se sinoć uživo u programu, u studiju televizije Pink Jelena Marinković pridružila voditeljki Dušici Jakovljević nakon osvajanja 17. mesta u superfinalu "Elite". Naime, njen ljubavnik Uroš Rajačić joj je brzo pritrčao u zagrljaj, te sve iznenadio komentarom koji mu se omakao pred kamerama.

- Je*em mu majku, šta smo učinili - dodao je Rajačić.

Jelena i Rajačić su se izgrlili pred svima, a Ivan Marinković, Jelenin suprug, nesšto kasnije se pridružio u studiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Marinković i Uroš Rajačić

Međutim, kako mnogi sumnjaju da su Ivan i Jelena iscenirali javnu preljubu, ne bi li potpisali ugovor za novu sezonu rijalitija, svi pomno prate njihovo ponašanje i korake u spoljnom svetu, a situaciju je dodatno zaintrigirala činjenica da Jelena ni sada nije uklonila zajedničke fotografije sa Ivanom.

- Da. Samu sebe sam šokirala onim što se desilo. Sve se ovo odvija dva meseca, skoro tri. Bila sam uverena da se neće saznati, ali ipak jeste. Ne znam da li je ovo zaljubljenost, ali jeste nešto. Mislim da su ljudi videli sve i kakva je situacija između Ivana i mene i da nam ne ide. Shvatila sam ja da više neke stvari nisu iste - istakla je tek izbačena učesnica "Elite", Jelena Marinković.

- Ja nisam smatrao da smo vodili lažni život, bilo je sve savršeno. Ako bude imala želju može da uzme svoje stvari. Nemamo više jedno drugom da kažemo, rekli smo i šta smo trebali i šta nismo. Slike ću skinuti sa zida, imamo još neke papirološke stvari da rešimo, da se razvedemo, da se ona odjavi sa moje adrese. Nikad ne bih dao drugu šansu. Ne bih mogao da je pipnem, emocije postoje, ali šansa da se pomirimo ne - rekao je Ivan u emisiji "Premijera vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

15.07.2024 00:04

Muškarci su toliko degradirali sebe da jure za devojkama lakog morala, uvek će biti prevareni.