ŠA DOŽIVEO NEVIĐENI DEBAKL PO IZLASKU IZ ELITE, NE SME DA SE POJAVI U JAVNOSTI: Reper u depresiji, nije očekivao ovakav LINČ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne može da izađe na kraj sa hejterima.

ŠA DOŽIVEO NEVIĐENI DEBAKL PO IZLASKU IZ ELITE, NE SME DA SE POJAVI U JAVNOSTI: Reper u depresiji, nije očekivao ovakav LINČ!

Foto: printscreen/RTV Pink

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša imali su najturbulentniju vezu u "Eliti", zbog čega imaju brojne hejtere, koji ih sada zatrpavaju porukama i negativnim komentarima, a reper se, po svemu sudeći, ne nosi dobro sa tim, pa je doneo radikalnu odluku i zabranio komentare na društvenim mrežama, kako bi izbegao tu vrstu stresa.

Naime, Ša je najpre izbrisao sve fotografije sa bivšom suprugom Vanjom Ignjatović, a kasnije zabranio opciju komentarisanja njegovih objava, koje su preostale, a uglavnom su sve povezane sa Mionom.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Podsetimo, Mionin telefon je i nakon finala ostao u Kragujevcu kod roditelja, a učesnica se ni dan-danas putem istog nije oglasila, što je vrlo čudno njenim fanovima, koji željno iščekuju neki njen komentar sada, kada su joj se utisci slegli.

- Sada sam super, malo sam se odmorio, sve je onako kako treba da bude. Ovo je stari Ša, vraćam se sebi na staro. Moram da kažem da je Miona kod mene u stanu u Zemunu. Razgovarala je sa njenima, prepirali su se ali danas će se valjda spustiti lopta kada odemo za Kragujevac, vreme će pokazati da li će se promeniti. Oni nemaju razloga da me hejtuju, jer ja želim samo najbolje Mionu. Niko ne treba da se meša u naš odnos, ni moji , ni njeni - rekao je Ša juče u Premijeri, pa otkrio da li je gledao klipove. 

- Savest mi je mirna, ali svašta se dešavalo, iskreno ne želim da se vraćam na to. Mnogo sam se nervirao, a to su neki repovi, sada je to to, i nastavljamo bolje i jače. Sada je sve kako treba, nema ni čarki, ni peckanja, ni sukoba, svet napolju je mnogo lakši - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading