ŠOK! Sitini doušnici otkrili TAJNU LOKACIJU Stanije i Asmina - ovako se SVETE Aneli? (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nije podelila fotografije ili lično videla Staniju i Asmina, Sita tvrdi da je više poznanika obavestilo o njihovoj poseti poznatom gradu na hrvatskoj obali

ŠOK! Sitini doušnici otkrili TAJNU LOKACIJU Stanije i Asmina - ovako se SVETE Aneli? (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook

Sestra Aneli Ahmić, Sita, iznenadila je javnost svojim tvrdnjama da su Asmin Durdžić, bivši partner njene sestre i njena ljuta suparnica Stanija Dobrojević, navodno, posetili Dubrovnik, gde Aneli živi. 

Iako nije podelila fotografije ili lično videla Staniju i Asmina, Sita tvrdi da je više poznanika obavestilo o njihovoj poseti poznatom gradu na hrvatskoj obali. Inače, Asmin i Stanija su se ranije oglasili iz Crne Gore.

Ova vest je izazvala veliko interesovanje javnosti, koja sve više spekuliše o razlozima njihove posete. Stanija Dobrojević, inače poznata po redovnom kačenju snimaka sa putovanja, za sada nije podelila nijedan stori sa ovog mesta, što je izazvalo sumnje kod pojedinih pojedinaca. 

Ipak, postoji i mišljenje da su Stanija i Asmin došli sa posebnim planom i da će se suočiti oči u oči sa Anelinom sestrom.

- Ha-ha-ha-ha-ha, odvela je Asmina u našu nedođiju, e neka je papanka videla Dubrovnik posle 40 godina elitnog života. Javili mi ljudi - napisala je Sita.

- Ni on ga nije video dok nije Aneli smotao. Evo sada i švalerku odveo u tu nedođiju - napisala je Sita, koja je više puta tvrdila da je Aneli bila premija za Asmina.

- Samo ne znam što kriju da su u nedođiji? A znam, znam - napisala je Sita u trećoj priči u nizu, ali je u svojim tvrdnjama ostala misteriozna.

Sita Ahmić je svojim javnim istupanjem pokrenula lavinu komentara i spekulacija o pravom razlogu posete Stanije i Asmina Dubrovniku. Ostaje da vidimo da li će se ova priča rasvetliti i otkriti prave motive njihove posete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Snezana

01.07.2024 23:00

Dobro, pa sta ako su u Dubrovniku? Ova Sitna je stvarno cudna, pa nisu dosli kod nje. Bila je i ona u Beogradu.

Olja

02.07.2024 00:43

Nisu u Dubrovniku. Ako su otisli iz Crne Gore, u Splitu su gde Asmin zida zgradu.