NA DAN FINALA ELITE OTKRIVENA ŠOK ISTINA: Ćerka Stanislava Krofaka OBELODANILA PREPISKU u kojoj se KRIJE TAJNA o njegovom ulasku - MATIRALA je OVIM rečima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak ni ne sluti šta je njegova ćerka Vanesa objavila.

NA DAN FINALA ELITE OTKRIVENA ŠOK ISTINA: Ćerka Stanislava Krofaka OBELODANILA PREPISKU u kojoj se KRIJE TAJNA o njegovom ulasku - MATIRALA je OVIM rečima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pred samo superfinale rijalitija "Elita", ćerka Stanislava Krofaka odlučila je da javno podrži svog oca i pozove sve svoje pratioce na Instagramu da glasaju za njega. Uz emotivnu poruku koju je objavila na njegovom profilu, ova gesta je raznežila mnoge fanove rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak u Eliti

 


Poruka koju je Stanislavova ćerka poslala svom ocu pre nego što je ušao u rijaliti otkriva duboku emotivnu povezanost između oca i ćerke. U poruci se naglašava važnost da se tokom boravka u rijalitiju ne dozvole situacije koje bi mogle da izazovu sramotu, kao i da se pažljivo razmišlja o svakom koraku.

- Srećan put, ako ste krenuli! Srećno ti i tamo, razmišljaj o svemu što smo pričali, znaš zbog čega ideš, znaš ko si i šta si, nemoj da dozvoljavaš gluposti neke, stvari kojih će te posle biti sramota i radi sve i razmišljaj 5 koraka unapred i bez vređanja ikoga. Šta god i kako god, da bude znaš kog imaš napolju i bez obzira šta bude, ti si moj tata i ja te volim najviše na svetu, nadam se da ćeš što kasnije izaći i možda čak pobediti - glasila je Vanesina poruka. 

Foto: Instagram.com

Poruka ćerke Stanislava Krofaka pred ulazak u Elitu

 


Poruka Stanislavove ćerke nije samo poruka podrške njenom ocu, već je postala simbol ljubavi i podrške koju mnogi takmičari dobijaju od svojih najmilijih. Njeni reči ohrabrenja, ljubavi i nadi postale su inspiracija mnogima, a emotivna nota koja je provučena kroz poruku dodatno je raznežila srca mnogih gledalaca. Ova poruka je pokazala da je rijaliti više od takmičenja - to je i priča o ljudima, njihovim odnosima i emocijama.

Superfinale rijalitija "Elita" će definitivno biti emotivno ispunjeno kako za takmičare, tako i za njihove porodice i fanove koji će sa nestrpljenjem iščekivati ishod ovog takmičenja. U međuvremenu, poruka Stanislavove ćerke će ostati kao podsećanje na to da je ljubav i podrška najvažnija, ma kakav ishod takmičenja bio.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading