GROZNO JE ŠTO SI LIZALA TAKIJA: Pušten necenzurisani snimak Teodore i Majinog oca, Bebici se okrenuo želudac!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica ugledao svoju devojku sa drugim muškarcem.

GROZNO JE ŠTO SI LIZALA TAKIJA: Pušten necenzurisani snimak Teodore i Majinog oca, Bebici se okrenuo želudac!

Foto: Republika.rs, ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com

Danas je Teodora Delić dobila priliku da odgleda svoje uspomene, a Nenad Macanović Bebica je pomno pratio sve, pa saznao koliko je Delićeva bila bliska sa ocem Maje Marinković, Takijem, koji ju je ispratio u Elitu.

Iako je svima bilo jasno da su Teodora i Taki bili mnogo više od prijatelja, ona je sve negirala, pa naglasila da ga gleda samo i isključivo kao oca. Na red je došao i Bebica, kom nije bilo prijatno, pa joj je skrenuo pažnju na ponašanje i priznao da mu se uopšte ne dopada scena kada Teodora bukvalno liže Takija.

S druge strane, Teodora je smatrala da su ovo sasvim normalne scene i da ništa loše ne vidi u tome, s obzirom da želi biti javna ličnost, pa je sasvim razumljivo da će na sve načine pokušavati da privuče pažnju, što joj je sa Takijem definitivno pošlo za rukom.

 

Takođe, osim Takija, tu se našao i Nemanja Gačić, zbog kog je Teodorina veza sa Bebicom bila na klimavim nogama tokom boravka u rijalitiju, jer su neprestano flertovali:

- Očekivala sam sve ovo i sa Takijem, to je sve bio šou biz, ja sam njega uvek gledala kao oca. Možda delujemo previše bliski, ali smo se samo zezali i malo smo preterali tada. Ovako mi se sviđaju i slike i klipovi i bilo je Gačića malo više, ali sve sam to sama sebi napravila -rekla je Teodora.

- Sve što je rekla je istina, ona je to meni rekla, jeste mi grozno što je lizala Takija, ali šta da radimo sad - prokomentarisao je Bebica, dok su ukućani ostali u šoku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading