MIONI NEĆE BITI DOBRO KAD SAZNA ZA OVO: Posle brutalnih svađa sa Ša, hitno se oglasila njena majka i evo šta je PORUČILA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je aktivna na društvenim mrežama gde jasno stavlja do znanja da sve vreme navija za bivšeg zeta.

MIONI NEĆE BITI DOBRO KAD SAZNA ZA OVO: Posle brutalnih svađa sa Ša, hitno se oglasila njena majka i evo šta je PORUČILA (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

U jeku najveće krize između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša oglasila se i majka učesnice "Elite", te jasno stavila do znanja da repera ne može očima da vidi i da žali za vremenima kada je njena ćerka bila sa Stanislavom Krofakom

Naime, Mionina majka je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde vrlo jasno pokazuje da navija da se njena ćerka pomiri sa Stanislavom, dok njenog trenutnog partnera nikada nije prihvatala. Da i dalje neće ni da čuje za ćerkinu vezu sa Ša, govori i njena poslednja objava. Mionina mama je, posle njene svađe sa Ša u vešeraju, tokom koje je Jovanovićeva prolila reku suza, podelila snimak koji su napravili fanovi, a radi se o trenutku kad je Krofak ušao u "Elitu". Na njemu se vidi kako bivši partneri razmenjuju poglede, koji su se nastavili i nakon toga. Majka očito aludira na to da Mionina i Stanislavova ljubav nikada nije prestala, te da i dalje želi za zeta samo njega i da se nada njihovom skorom pomirenju. 

Republika

Foto: Printskrin

Nenad Aleksić Ša besni na Mionu zbog klipova iz hotela

Podsetimo, tokom i nakon emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući nastao je karambol kada su ukućani odgledali klipove iz hotela gde su nakon venčanja boravili Miona i Stanislav.

Svima, sem Ša, je jasno kao dan da između njih emocije nisu nestale, pa se cele noći vodila polemika oko toga da li reper treba da veruje Mioni ili svojim očima. 

On je divljao i besneo i upadao u razna psihička stanja, dok mu Jovanovićava i dalje nabija rogove, pa je na kraju i sam priznao da je lud, kao što većina ukućana misli, te poručio da ga vode na lečenje. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading