ŠOK-OBRT, NI NJU VIŠE NEĆEMO GLEDATI U "ELITI!" Još jedno omiljeno lice NAPUSTILO RIJALITI - takmičari slomljeni od tuge!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivni rastanak!

ŠOK-OBRT, NI NJU VIŠE NEĆEMO GLEDATI U "ELITI!" Još jedno omiljeno lice NAPUSTILO RIJALITI - takmičari slomljeni od tuge!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danas je u Belu kuću poslednji put ove sezone ušla Gordana Džehverović, poznatija kao Mama Džehva, kako bi izvršila inspekciju higijene i održavanja prostora tokom protekle nedelje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gordana Džehverović, Jovana Tomić Matora

Mama Goca, kako je popularno zovu, poznata je po svojoj brizi o stanju imanja u Šimanovcima, a ovo je bila poslednja poseta u novoj sezoni.

Prilikom dolaska, prvo je srdačno čestitala Jovani Tomić Matoroj na razvodu braka sa Anitom Stanojlović, iskazujući svoju podršku i razumevanje za teške životne trenutke. Nakon toga usledio je redovni obilazak Bele kuće, centralnog mesta u kojem se odvija rijaliti-program. Prokomentarisala je kako sve izgleda kao da je pala atomska bomba.

Mama Goca nije bila blaga ni ovoga puta. Kako su takmičari "Elite" znali da je ovo poslednja prilika da se susretnu s njom u ovoj sezoni, atmosfera je bila pomalo tužna. Gordana je cele sezone jasno iznosila sve kritike i zamerke na račun higijene i održavanja prostora, ne štedeći nikoga. Njena neposrednost i detaljnost u analizi nisu prolazile neprimećeno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gordana Džehverović

Takmičari su uvek pažljivo slušali svaku reč, svesni da su ove povratne informacije ključne za njihov boravak u kući. Neki su pokušavali da se opravdaju ili objasne svoje postupke, dok su drugi s poštovanjem prihvatili kritike i obećali poboljšanje. Mama Goca je sa svoje strane svaki put pokazala zadovoljstvo zbog pozitivnih promena koje je primetila u odnosu na prethodne posete, ali je istovremeno naglasila da se standardi moraju održavati tokom cele sezone, bez izuzetka.

Njena posvećenost detaljima i ljubav prema redovnom održavanju prostora bili su očigledni u svakoj reči i gestu. Svaka poseta Gordane Džehverović nije samo bila inspekcija, već i prilika za učenje i napredak za sve učesnike rijalitija.

Kako se sezona bliži kraju, takmičari su svesni da će se uskoro rastati i da će Mama Goca, sa svojim specifičnim stilom, ostati upamćena kao neko ko je neumorno brinuo o njihovom okruženju i standardima čistoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading