MATORA SMUVALA ZOLINU BIVŠU DEVOJKU: Pao sočan poljubac, eksplicitne scene obišle internet!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova svadba na vidiku?

MATORA SMUVALA ZOLINU BIVŠU DEVOJKU: Pao sočan poljubac, eksplicitne scene obišle internet!

Foto: instagram.com/jasi_jasi_svi_smo_nasi2

Jovana Tomić Matora je poznata televizijska ličnost koja je svoju popularnost izgradila kroz učešće u raznim rijaliti šou programima kao što su "Parovi", "Maldivi", "Zadruga" i "Elita". Rođena je 23. aprila 1990. godine. Matora je i dalje u braku sa Anitom Stanojlović, koja je uplovila u vezu sa lepotanom  Anđelom Rankovićem tokom "Elite".

Foto: instagram.com/jasi_jasi_svi_smo_nasi2

Matora i Stefani

Iako je u početku pomenutog rijalitija središte dramatične situacije bilo oko Anitine prevare, čini se da su stvari sada stabilnije i da je Matora spremna za nove ljubavne izazove.

Poslednjih dana, na društvenim mrežama kruži snimak koji prikazuje prvi poljubac između Matore i Stefani Grujić. Sočan poljubac pao je pod okriljem noći. ali kamere su ipak uspele da ga zabeleže.

Foto: instagram.com/jasi_jasi_svi_smo_nasi2

Matora i Stefani Grujić

Ono što ovu situaciju čini skandaloznom jeste činjenica da je Stefani nedavno započela romansu sa Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je bila jako bliska.

Zola i Stefani su gotovo bili nerazdvojni od trenutka kada su priznali svoje simpatije jedno prema drugome. Nedavno se scena koja je šokirala auditorijum, dogodila usred bela dana, kada je Stefani nežno mazila Zolin stomak dok je ležao. Ovim gestom je jasno pokazala da ne mari za Miljanu Kulić, koja i dalje pokazuje ljubomoru prema Zoli i ne dozvoljava da mu prilazi nijedna druga žena, iako nisu više zajedno.

Podsećamo, nedavno su scene iz spavaće sobe postale interesantne mnogima koji su se našli u blizini njih dvoje, ali sve ovo još uvek nije došlo do Miljane Kulić, bivše Zoline devojke, koja je poznata po svojoj izraženoj ljubomori, a ćini se da ni Zola ni anita još uvek nisu upoznati sa novonastalom situacijom. Da li matora priprema novu svadbu nakon izlaska iz rijalitija, ostaje nam da saznamo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

05.07.2024 05:37

BRAVO ZA MATORU...I ZA STEFANI...BOLJA JE I ISKRENIJE OD PRODANE DUŠE...ANITE...KOJA NIJE USPELA DA JE ISKORISTI...SEM MATERIJALNO...