ALEKSANDRA NIKOLIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Nakon POROĐAJA starleta otkrila sve javno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić objavila srećne vesti za njene pratioce!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Nakon POROĐAJA starleta otkrila sve javno!

Foto: Instagram.com

Pobednica rijalitija "Zadruga 6" Aleksandra Nikolić obradovala je pratioce na Instagramu objavom konkursa za novu sezonu rijalitija "Elita 8". Na svom storiju Aleksandra je detaljno objasnila šta je potrebno uraditi da bi se zainteresovani kandidati prijavili za učešće u novoj sezoni. Ovaj potez izazvao je veliko interesovanje javnosti, ali i brojna nagađanja o tome da li će se i Aleksandra naći u novoj sezoni rijalitija, možda čak i sa bebom Leonom.

Otkako je objavila konkurs za "Elitu 8", spekulacije o učešću Aleksandre Nikolić u novoj sezoni su sveprisutne. Mnogi pratioci su izrazili želju da vide Aleksandru u novom rijalitiju, a posebno bi bilo iznenađenje ukoliko bi se prvi put pojavila u javnosti s bebom Leonom. Međutim, zasad su ovo samo nagađanja i fanovi će morati da sačekaju zvaničnu potvrdu.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić objavila konkurs za "Elitu 8"

 


Detalji konkursa koji je objavila Aleksandra Nikolić uključuju sve neophodne korake koje zainteresovani kandidati treba da preduzmu da bi se prijavili za novu sezonu rijalitija. Ova inicijativa izazvala je veliko interesovanje među mladima i ljubiteljima rijaliti-programa, a mnogi već planiraju da se prijave i pokažu svoje talente i ličnosti u "Eliti 8".

Nakon što je Aleksandra Nikolić objavila konkurs društvene mreže preplavile su reakcije i komentari o novoj sezoni rijalitija "Elita 8". Mnogi su pohvalili ovaj potez i izrazili podršku budućim učesnicima, dok su drugi sa nestrpljenjem iščekivali dalje informacije o potencijalnom učešću Aleksandre i njene bebe Leona.

S obzirom na veliko interesovanje javnosti za novu sezonu rijalitija "Elita 8" i spekulacije o mogućem učešću Aleksandre Nikolić, jasno je da će ova tema i dalje biti aktuelna u narednom periodu. Fanovi rijaliti programa sa nestrpljenjem očekuju nove informacije i potvrdu u vezi sa učesnicima nove sezone, a konkurs koji je objavila Aleksandra definitivno je podigao veliku prašinu na društvenim mrežama. Ostaje nam da sačekamo zvanične objave i saznamo ko će sve imati priliku da se takmiči u "Eliti 8".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

05.07.2024 17:51

ŠTA ONA VIŠE HOĆE...NEKA UŽIVA U LOVORIKAMA POBEDE...I NEKA NEGUJE SVOJE DIVNO DETE...ONA VIŠE NIKOG NE INTERESUJE...OFARBALA SE U CRNO NE BI LI BILA KAO MAJA MARINKOVIĆ, ONA JE BOLI PORED SVEGA...JER MAJA IMA SVE...LJUBAV OCA I MAJKE, VASPITANJE, BOGATSTVO I OD NJIH I OD SVOJE ZARADE...ŠTA IMA NIKOLIĆKA...BOGU HVALA IMA DETE I NEKA ZAHVALJUJE NA TOME...