IŽIVLJAVAO SE NAD NJOM, PA JOJ DAO ŠUT-KARTU! Stanislav priznao Maji kako ju je iskorišćavao za odnose, evo šta sada želi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković dotakla samo dno.

IŽIVLJAVAO SE NAD NJOM, PA JOJ DAO ŠUT-KARTU! Stanislav priznao Maji kako ju je iskorišćavao za odnose, evo šta sada želi!

Foto: TV Pink/printscreen

Kako više nije bio spreman da trpi pritisak Maje Marinković, Stanislav Krofak je bio surovo iskren i sasuo Marinkovićevoj brutalnu istinu u lice. Naime, on joj je priznao da eventualno sa njom može imati samo se*sualni odnos, ali ništa ozbiljnije od toga ne dolazi u obzir. 

- Matora, ti kad si bila najgora, za mene nisi bila najgora. Nikad ne bih ustala da te kanalim - dodala je Maja.

- Sa strane sam ti govorila drugarski. Ja ti kažem nemoj da se blamiraš, on sa tobom neće biti napolju - rekla Matora.

Republika

Foto: instagram.com/jasi_jasi_svi_smo_nasi3

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Ona je sa mnom, a voli plave oči i kači lemure. Šali se sa kim hoćeš, ali sa mnom nema šale. Meni se tvoje ponašanje ne sviđa - dodao je Krofak.

- Neću više tako da se ponašam - rekla je Maja.

- Ja tebi ne verujem. Ja sam imao dve opcije, da te odj*bem i da bude ovako, gde da se maknem? Je l' sam ja kod tebe došao? Ti nemaš pravo da pričaš neke stvari - pričao je Stanislav.

- Znači ti hoćeš samo s*ks? E, pa nećeš - dodala je Maja.

Taki Marinković je priznao da nije zadovoljan Majinim ponašanjem prema Stanislavu Krofaku.

- To blamiranje joj nije potrebno, uopšte to ne podržavam. Bila je priča da je on fin, a on pokušao da prevari celu naciju. Maja govori samo iskreno i prizna kad pogreši. Njega ne uzimam za ozbiljno. Sve što je rekao, slagao je. Jedva čekam da se ovo završi, da joj kažem par reči - rekao je on za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading