NAJBLAMANTNIJI MOMENAT U ISTORIJI RIJALITIJA: Ša posle ovoga neće smeti na ulicu da izađe!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci doživeli transfer blama zbog njegovog izlaganja.

NAJBLAMANTNIJI MOMENAT U ISTORIJI RIJALITIJA: Ša posle ovoga neće smeti na ulicu da izađe!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša

Sinoćna emisija "Gledanje snimaka" bila je veoma uzbudljiva, a učesnici, zajedno sa Nenadom Aleksićem Ša, imali su priliku da vide deo razgovora Mione Jovanović i Stanislava Krofaka sa medenog meseca, koji je izazvao burne reakcije.

Reper je momentalno skočio i napao Mionu, ali već pred zoru su završili zajedno u krevetu, kao da prethodno bivšem dečku nije izjavila ljubav.

Danas se ova emisija nastavila, a reper je doživeo novi transfer blama i probio samo dno, kada je pred svima ustao i poručio da ga niko ne može i neće razdvojiti od Mione, čak ni njeni roditelji, koji ne podržavaju njihovu vezu od samog početka. Dok su ostali ukućani pokušavali da ga urazume, Aleksić je bio ubeđen da mu oni ne žele dobro i da ga namerno razdvajaju od devojke:

 

- Devojka se pogubila i ne zna gde udara. Izgubila je svoje ja. Spas je za Mionu da ustane i kaže šta misli, bez da je neko uslovljava nečim - kazao je Mića.

- Moraš da budeš realan, ovo je ona napravila - rekao je Ša.

- Ja svoju ženu branim, boli me k*rac. Pogubila se, ja je kapiram. Sad treba da pušimo k*rac. Sve što je Ša dobio je zasluženo. Miona, samo treba da slušaš sebe - rekao je Mića.

- Je l' tebi ovo normalan odnos? - pitao je Janjuš.

- Ja ne odustajem od nje, volim je. Muka mi je više da mi se mešaju. Ne zanima me šta će oni reći, ona sama donosi odluke - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading