ŠOK! Miljana Kulić dobila VILU od MILIONERA iz Švedske - ovo je LUKS DESTINACIJA na kojoj će živeti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i ne sluti da je dobila vilu od milionera iz Švedske.

ŠOK! Miljana Kulić dobila VILU od MILIONERA iz Švedske - ovo je LUKS DESTINACIJA na kojoj će živeti!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Društvena mreža Fejsbuk nedavno je postala poprište uzbuđenja zbog vesti o Miljani Kulić, takmičarki iz popularnog rijaliti-programa "Elita". Prema informacijama koje su se proširile Fejsbukom, Miljana je navodno dobila vilu u Rosama, smeštenim u prelepom Bokakotorskom zalivu, od misterioznog milionera iz Švedske.

Ova vest izazvala je veliku pažnju javnosti, kao i njenih fanova širom regiona. Mnogi su izrazili oduševljenje i čuđenje zbog ove neočekivane vesti, dok su se neki pitali o identitetu tajanstvenog dobročinitelja. Fejsbuk je brujao od komentara o ovoj temi, a mnogi su izrazili želju da saznaju više detalja o ovoj neobičnoj situaciji.

- Švedski milioner poklonio vilu našoj kraljici Miksi u Rosama, u mirnom mestu u Bokokotorskom zalivu - stoji u obaveštenju na jednoj Fejsbuk stranici.

Foto: Facebook.com printscreen

Miljana Kulić dobila vilu od švedskog milionera

 


Međutim, uprkos širenju ove vesti na Fejsbuku, zvanične potvrde ove informacije nisu stigle ni od Miljane Kulić ni od njenih zvaničnih predstavnika. Takođe, nije bilo potvrde ni od misterioznog milionera iz Švedske. Ovo je izazvalo dodatnu spekulaciju među korisnicima Fejsbuka o istinitosti ove priče.

Ukoliko se ova vest pokaže istinitom, to bi svakako bila neobična priča o velikodušnosti i neočekivanim darovima. Ideja o dobijanju luksuzne vile u jednom od najlepših delova Crne Gore od strane misterioznog dobročinitelja iz inostranstva izazvala bi dodatnu pažnju javnosti.

Dok javnost i dalje čeka na zvaničnu potvrdu ove vesti, Fejsbuk je i dalje prepun komentara, spekulacija i pitanja o ovoj neobičnoj situaciji. U svakom slučaju, ova vest je definitivno privukla pažnju javnosti i izazvala interesovanje za dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading