MIONA NAPUSTILA "ELITU": Milica Mitrović objavila ŠOK-SNIMAK iz Šimanovaca, Ša ne sme da sazna za OVO! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je sa cimerkama gostovala u emisiji "Magazin in", u kojoj je govorila o bivšem!

MIONA NAPUSTILA "ELITU": Milica Mitrović objavila ŠOK-SNIMAK iz Šimanovaca,  Ša ne sme da sazna za OVO! (VIDEO)

Foto: ATA Images, e-stock

Pre dva dana Veliki Šef je poslao pismo i obavestio takmičare "Elite" da će petoro njih napustiti Belu kuću odmah da bi bili gosti u emisiji "Magazin in", koja se snima sredom uveče. Pismo je tada pročitala voditeljka Maša Mihailović.

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maša MIhailović

- Draga elito, gosti u večerašnjoj emisiji "Magazin in" su Milena, Aneli, Miona, Anita i Maja, potrebno je da budete spremni do 19 časova. Pozdrav, Veliki Šef - glasilo je pismo koje je pročitala voditeljka.

Milena Kačavenda, Aneli Ahmić, Miona Jovanović, Anita Stanojlović i Maja Marinković su napustile Belu kuću tada, a sinoć je objavljena najava emisije. Milica Mitrović, direktorka zabavnog programa televizije Pink, podelila je na svom Instagram profilu deo emisije, koja će se emitovati sutra u 17 časova.

 

 

Očigledno su se ostale takmičarke udružile tokom emisije protiv Maje, pa je voditeljka Sanja Marinković prokomentarisala sledeće:

- Ispade, Majo, ti najgora.

- Najgora jer sam najlepša i najbolja, pa ne mogu da trpe moj lik i delo - odgovorila je Maja.

Tokom emisije je došlo i do sukoba Maje i Aneli, a složile su se da je koren njihovih problema Marko Janjušević Janjuš. Miona je otkrila kako se osećala kad je Stanislav Krofak Pantera ušao u "Elitu".

- Nekako je teško bilo kad je bivši partner ušao - istakla je Miona.

- To si ti Stanislavu servirala - rekla je Sanja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona, Maja i Aneli

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

06.07.2024 09:46

Maja sama za sebe iskreno kaže da nije cvećka. Od Mione, Anite, Aneli, gore ne postoje. Samo je pitanje koja je od koje gora. Veće zlo od njih tri nije kročilo u rijaliti.🐉🐉🐉🐵🐵🐵🦉🦉🦉🤡🤡🤡👹👹👹🤮🤮🤮. Maja sama jača od njih tri. Gazi ih sve.