STANISLAVU SE SPREMA PAKAO NAPOLJU: Maja saznala informaciju iz spoljnog sveta UŽIVO u emisiji, otkrila šta se dešava sa Krofakom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se izbezumila kada je saznala šta se dešava napolju!

STANISLAVU SE SPREMA PAKAO NAPOLJU: Maja saznala informaciju iz spoljnog sveta UŽIVO u emisiji, otkrila šta se dešava sa Krofakom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći došlo je do razrešenja odnosa Maje Marinković i Stanislava Krofaka tokom emisije ,,Gledanja snimaka". Maja je dobila informaciju od strane voditeljke Ivana Šopić da su Stanislava njeni fanovi opako osudili zbog ponašanje prema starleti, sa čim se ona složila. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Nakon 5 minuta mi je rekla da nije tako mislila, plače, cvili, ja nju ne shvatam ozbiljno, kako da je shvatim? Ona meni priča tu nešto, kaže sve najgore, za 15 minuta dođe i kao nije tako mislila, rekla je to u afektu, opet neka svađa, kaže mi sve najgore, kako mogu da je shvatim. Ona je meni ispod jorgana rekla sve najgore, posle 5 minuta dođe i kaže da nije tako mislila, strgla majicu, kaže da nije tako mislila - ispričao je Stanislav. 

- Meni nije svejedno, ja sam se nekako ovde... Bezobrazan je, jako je bezobrazan, ali znaš kako Ivana... Ne znam što tako priča... Kada sam ljuta, ja nema šta njemu nisam izgovorila, ne gledam ja ove ljude kao njega, ja sam sa njim bila. U ljutnji kažem svašta, ja ne bih njemu ništa loše uradila - ubacila se Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Maja je meni nakon toga rekla da nije ona tako mislila, ja nju ne shvatam ozbiljno. Ona sve kaže najgore, pa dođe za 10 minuta i izvinjava se - dodao je Krofak.

- Meni nije svejedno, a on jeste bezobrazan. Ja u ljutnji kažem svašta, ali to ne mislim. - dodala je Maja.

- On svašta priča, pre neko veče mi je došla, a smrdi na alkohol - dodao je Stanislav.

- Neka su ga moji fanovi usdili, i treba da ga osude, jer se on ponaša tako prema meni. On je mene prihvatio - govorila je Maja.

- Ja sam joj zamerio što je ono rekla , nije trebalo, ali videćemo kako će ona da se ponaša napolju, ali ja ne verujem u njenu promenu. - dodao je Korfak.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading