MAJA STANISLAVA PODSETILA NA STARE USPOMENE! Evo šta mu je dobacila, on pocrveneo kao ringla!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav je samo pocrveneo jer ga je Maja pipnula, pa mu je Nikola Lakić dobacio da ipak ima neke emocije prema njoj čim se to desilo s njegovim licem.

MAJA STANISLAVA PODSETILA NA STARE USPOMENE! Evo šta mu je dobacila, on pocrveneo kao ringla!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica "Elite" Maja Marinković dobacila je bivšem dečku Stanislavu Krofaku u prolazu da će pamtiti vreme koje je proveo s njom, kao i da mu je bolje da još jednom razmisli u kakvom odnosu želi da bude s njom kad se rijaliti završi.

- Maleni Stanislave, kako si?! Je l se ti sećaš kako nam je bilo lepo dok smo bili zajedno? Kako je moguće da opet ne poželiš te stvari, znam da si pored mene najviše uživao - pričala je starleta, pa nastavila:

- Je l` možeš da razmisliš još jednom o svemu? Volela bih da se podsetiš svakog mog dodira, pa će tamo da ti bude jasnije da li ima šanse da se pomirimo kad izađemo odavde.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Stanislav je samo pocrveneo jer ga je Maja pipnula, pa mu je Nikola Lakić dobacio da ipak ima neke emocije prema njoj čim se to desilo s njegovim licem.

- Stanislav sigurno još voli Maju čim ima ovakve reakcije. Ne bi se on tako ponašao da mu nije stalo, samo da još prizna sebi sve to - rekao je on.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Podsećamo, Miona Jovanović je nakon povratka sa medenog meseca na imanje u Šimanovcima odmah razgovarala s Nenadom Aleksićem Ša o boravku sa Stanislavom Krofakom u hotelu. Između ostalog, Miona je ispričala da je produkcija snimala njihov odlazak i povratak kamerom.

Nenad Aleksić Ša je prebledeo kada je čuo da će tek biti prikazan snimak njihovog odlaska i dolaska sa medenog meseca jer je ona istakla i tvrdila da nije imala nikakve signale upućene ka Krofaku, u šta reper nije bio siguran. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading