OGLASIO SE TAKI MARINKOVIĆ! RASKRINKAO ĆERKU, EVO ŠTA ĆE BITI NA SVADBI STANISLAVA I MIONE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je tako i kod kuće, kad god je potrebno da se ponaša normalno i zrelo, radila je sve kontra.

OGLASIO SE TAKI MARINKOVIĆ! RASKRINKAO ĆERKU, EVO ŠTA ĆE BITI NA SVADBI STANISLAVA I MIONE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika,

Otac rijaliti učesnice Maje Marinković, Radomir Taki Marinković oglasio se uoči svadbe Stanislava Krofaka i Mione Jovanović u Eliti, pa tvrdi da će njegova naslednica da napravi neki karambol. Naime, Taki je objasnio da će Maja sigurno da potera neku šalu, ali da sto posto prema njima neše imati lošu nameru. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taki Marinković

 

- Svi znate Maju, pogotovo u ozbiljnim situacijama. Ona je tako i kod kuće, kad god je potrebno da se ponaša normalno i zrelo, radila je sve kontra. Kad krene ta čuvena svadba smisliće ona neki haos, ali ne verujem da će da ima bilo kakvu zlu nameru. Ona je svesna toga da je u rijalitiju i da će uskoro finale, tako da ne verujem da će sebi da dozvoli bilo kakve kikseve i tome slično - poručio je kratko Taki.

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

Podsećamo, u poslednjoj emisiji "Pitanja gledalaca", voditeljka Ivana Šopić pročitala je neobično "hipotetičko" pitanje koje je izazvalo burne reakcije među učesnicima. Naime, pitanje je bilo upućeno Stanislavu Krofaku i Mioni Jovanović, koji su indirektno saznali da njegova ćerka i njen brat podržavaju njihovu svadbu koja će se uskoro održati u "Eliti".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Hipotetički, da znate da je tvoj brat Luka i tvoja ćerka, da su podržali dvadbu, šta biste rekli? - glasilo je pitanje za Stanislava Krofaka i Mionu Jovanović.

- Dečija posla, oni sui približnih godina i verovatno im je interesantno - rekla je Miona.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading