ANĐELO OPET PRIČA O SVADBI! Evo šta planira sa Anitom, ovo dosad nikome nije rekao! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par je nedavno proslavio šest meseci veze.

ANĐELO OPET PRIČA O SVADBI! Evo šta planira sa Anitom, ovo dosad nikome nije rekao! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Učesnik Elite Anđelo Ranković kaže da bi voleo da u spoljnom svetu napravi svadbu sa Anitom Stanojlović, ali tako da, ako se uzmu, venčanje bude negde na egzotičnoj destinaciji, daleko od Srbije i za odabranu ekipu ljudi.

- Voleo bih da ostanem sa Anitom, a cela ova priča sa poklonima od naših fanova mi baš prija. Ne shvatam kako je moguće da ranije nisam shvatio da bih skroz mogao da se zamislim u braku sa njom. Naravno, bilo je mnogo trzavica, zato je tako i ispalo, ali bitno je da se sada sve rešilo kako treba - rekao je maneken, dok se Anita samo smejala i složila sa svim što je rekao. 

Foto: pink.rs

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

Podsetimo, ljubavni par rijali šou-programa "Elita" Anita Stanojlović i Anđelo Ranković nedavno su proslavili šest meseci svoje veze, a njihovi fanovi nisu štedeli kada je reč o poklonima. Naime, odlukom produkcije, pripadnici obezbeđanja su tokom današnjeg dana ušetali na imanje u Šimanovcima, a u rukama su nosili pregršt darova za miljenike publike.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

Kako se moglo videti na crnom stolu u Beloj kući kada se sve poređalo, raskošna garderoba, ukusne torte, slatkiši i energetska pića samo su deo bogatog asortimana poklona koje su dobili od svojih vernih pratilaca. Međutim, najveće iznenađenje su bila četiri vaučera za putovanja, koji su ih odveli do destinacija, kao što su Split, Pariz, Rim i Crna Gora.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading