RAZBOLEĆU SE ZBOG MIONINE SVADBE! Ša plače nad svojom sudbinom, ne može da se sastavi posle veselja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudim se da nekako sve ukačim i razumem, ali mi baš teško ide. Ne bih da više pravim budalu od sebe, ali ću izgleda morati.

RAZBOLEĆU SE ZBOG MIONINE SVADBE! Ša plače nad svojom sudbinom, ne može da se sastavi posle veselja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Nenad Aleksić Ša kaže da ga je svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka dokrajčila, pa sada ne može da dođe sebi, a primetio je i da je smršao. Naime, reper je nekako izdržao sve što se dešava u rijalitiju, ali sve više razmišlja o tome šta će se dešavati kad bude sa Mionom u spoljnom svetu. 

- Trudim se da nekako sve ukačim i razumem, ali mi baš teško ide. Ne bih da više pravim budalu od sebe, ali ću izgleda morati. Mene zanima šta će biti sa mnom i Mionom kad budemo izašli napolje. Mislim da će situacija samo da bude gora, jer će da nastane prebacivanje oko toga ko je šta uradio, a ko nije. Stanislav će tu biti daleka prošlost, ne mislim ja da će ona njega da pominje ili da će mene da provocira, ali verujem da ćemo nekoe druge probleme da imamo po sredi. Svejedno, trebaće mi malo vremena da se smirim da vratim sebi, ne mogu više ovako - pričao je reper. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

Inače, učesnik Elite Nenad Aleksić Ša ne dolazi sebi otkako se njegova devojka Miona Jovanović venčala u rijalitiju sa bivšim momkom Stanislavom Krofakom, pa je nedavno otišao i do Žane Omnije, kako bi se žalio. Ona je sa njim konstatovala da je jasno da mu je vidno loše, kao i da pod hitno treba da nešto uradi povodom toga.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Neću da mene iko osuđuje da ja ne želim da pustim Mionu, kad mi ona nikada nije dala da se sklonim od nje, kad sam imao nameru da odem. Ne razumem šta se sad ovo, nisam lud, ja stvarno nisam lud. Ja sam veoma jasan. Sačekaću da vidim, ali ako sam budala ispao, je*o mi pas mater. Ne može neko da glumi emociju, ja znam da Mioni verujem. Ne osećam da me laže. Užasno mi je što radi za crnim stolom, ali verujem da ima emociju. Nikada ništa uradio nisam da se neko loše oseća, to je činjenica - kazao je Ša.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Katarina

01.07.2024 12:59

Paćenici i jedno i drugo! Srozali se skroz!