JANJUŠ KRIJE DRUGU ĆERKU?! Pukla bruka, porodica sve SAZNALA: Napravio vanbračno DETE, pa POBEGAO u Elitu! ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznala se stravična informacija!

JANJUŠ KRIJE DRUGU ĆERKU?! Pukla bruka, porodica sve SAZNALA: Napravio vanbračno DETE, pa POBEGAO u Elitu! ŠOK!

Foto: ATA Images

Dok se polako rijaliti "Elita" bliži kraju, napolju se situacija zahuhtava. Sada se prvi put oglasio izvor koji je izneo kompromitujuće informacije, a za koje javnost nije znala. Kako nepoznati izvor tvrdi putem profila na društvenoj mreži Instagram koji je posvećen popularnom TV formatu, Marko Janjušević Janjuš navodno ima i vanbračnu ćerku koju za sada vešto krije.

- Dobio sam informaciju da Janjuš ima još jednu ćerku, sa nekom Dijanom. Neću navesti prezime. Zove se Una i stara je par meseci? Da li tašta može da mi potvrdi, ipak ona prati bivšeg zeta i zna sve o njemu najbolje - stoji u statusu koji se proširio po internetu brzinom svetlosti.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Janjuš ima još jednu ćerku?

S obzirom na to da je napisano da njegova druga nalednica ima par meseci, sasvim je izvodljivo da je dete napravio nakon završetka "Zadruge", iako za sada ni on ni porodica nisu to zvanično potvrdili. Komentari na društvenim mrežama su se nizali, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovoj situaciji. "Ne bi me čudilo, tip je ogavan... Fuj", "Ja verujem", "Ne bi me čudilo", samo su neki od komentara koji su se pojavili.

Podsećanja radi, bivši košarkaš u spoljnom svetu ima bivšu suprugu Enu, profesorku engleskog jezika i ćerku Krunu, a u rijalitiju je napravio dete Aneli Ahmić, koja je nedavno rešila da prekine trudnoću, a dovođen je u vezu i sa drugim poznatim i manje poznatim lepoticama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ljiljana

28.06.2024 01:54

"Izvor" je teški bolesnik. A gde napravi tu ćerku? Celo leto bio na moru sa Krunom. I sa Enom.Bio sa Enom i Krunom mislim i negde u inostranstvu. Jesu to Anelini fanovi? Mnogo ste providni. Pomonjanje "Punice" još jedan dokaz, Anelini fanovi, možda Sita i majka. To se samo od njih može očekivati!!! Srbi i Crnogorci nemaju u govoru izraz-naziv "Punica". Jasno kao dan. SA, DU. 🐄🐄🐄🐵🐵🐵🐉🧹🧹🧹

srdja

28.06.2024 12:09

@Ljiljana - gdjo ljiljana vas toliko boli ta Aneli kao da ste Janjuseva tasta licno tako besne komentare pisete kao da je vama pretila opasnost da vam zet utekne sa lanca i prepolovi sumu koju donosi iz rialitija, jbg tako izgleda jer ko ste vi njemu i kako vi znate gde je on bio i sa kim celo leto, bas ste se ofirali ccc blam godine a Srbi iz Krajine kazu punica cisto da nesto naucite baka ljiljo smirite se skocice vam pritisak

Ljiljana

28.06.2024 14:34

@srdja - Srđo- To što gospođa i ja imamo isto ime ne znači da sam ja Janjuševa tašta,kao i što nisam. Postoje Janjuševe objave od prošlog leta(nepuna dva meseca). Snimci njih troje, i lokacije. Ne ja sam samo neko ko prati i ima pravo na svoje mišljenje. Kao i ti. I da, ne brini ti za moj pritisak, vodi računa o sebi. Ćerku nemam,tako da mi ni zet neće pobeći. Jel ti to o sebi pričaš? Srdačan pozdrav. Kulturno i bez uvrede!!!

hehe

28.06.2024 22:02

Stanija ga ofirala za tu neku Jelenu kojoj duguje 10.000 evra sigurno ona zna i za ovu i dete, Stanija sve zna ispricace ona Asmiru a on ce umesto nje da istrtlja medijima, tandem mahalusa starleta i mahalac dunster.