MILJANA KULIĆ TUKLA SINA?! Ivan Marinković više nije mogao da ĆUTI, saznala se ISTINA! ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan priznao da je slagao da je Miljana zlostavljala njihovo dete!

MILJANA KULIĆ TUKLA SINA?! Ivan Marinković više nije mogao da ĆUTI, saznala se ISTINA! ŠOK!

Foto: ST/Dragan Kadić

Današnja dnevna emisija započeta je sa temom o lažima u rijalitiju "Elita". Učesnici su se suočili sa pitanjem Velikog šefa o najvećoj laži koju su izgovorili ili čuli od drugih tokom boravka pred kamerama na imanju u Šimanovcima za proteklih deset meseci. Diskusiju je u jednom momentu započeo Ivan Marinković, a njegovo izlaganje je izazvala burne reakcije među takmičarima za crnim stolom.

- U moru današnjih laži ne znam koju da izdvojim. Mnogi lažu da su homoseksualne opredeljenosti do toga da su bili sa nekima i izmišljaju imena, mnogi lažu da su voleli svoje partnere kako bi osvojili plasmane. Preko tih laži da je neko vlasnik određenoih lokala, satova i skupih nekretnina, a to je Anđelo, on priča da mu je povreda uništila karijeru - istakao je Marinković, a zatim nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Elita 7

- Takođe, Teodora laže da se nije poljubila sa Rajačićem, zatim Kačavenda koja je rekla da nikad neće popiti kafu sa Žanom, a popili su sto, Aneli koja se zarekla u ćerku da neće biti sa Janjušem, a bila je. Eto, Aneli mi je izrekla najveće laži kad se vraćala Janjušu, a rekla da neće nikada, meni ja laž da je izgubila emocije prema Janjušu odjednom sada.

Ivan se zatim osvrnuo i na svoju najveću laž, te priznao da nije bio iskren kada je optužio majku svog deteta, Miljanu Kulić, da je zlostavljala malog Željka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Elita 7

- Najveća laž koju sam čuo je da sam bio sa muškarcem. Ja sam slagao da je Miljana tukla Željka i priznajem da sam prestao totalno da pijem - rekao je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading