"NENAD ALEKSIĆ ŠA JE NAJVEĆI BLAM U RIJALITIJU" U Elitu stiže BRUTALNO PISMO od Mioninih roditelja, otkrila kakvo MALTRETIRANJE njihova ćerka trpi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Mione Jovanović rešili da totalno unište Nenada Aleksića Ša!

"NENAD ALEKSIĆ ŠA JE NAJVEĆI BLAM U RIJALITIJU" U Elitu stiže BRUTALNO PISMO od Mioninih roditelja, otkrila kakvo MALTRETIRANJE njihova ćerka trpi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na profilu Mione Jovanović osvanule su šokantne poruke, za koje se sumnja da su napisali njeni roditelji, jer je pevačica već nekoliko puta govorila iz ,,Elite" baš direktno njima. 

Međutim, na stranu to, poruke koje su stigle za Nenada Aleksića Ša, mali je reći da su šokantne. Naime, Mionini su na Instagramu objavili nekoliko kadrova iz rijalitija, a potom se obratili kako Nenadu Aleksiću Ša, tako i njegovoj porodici, vrlo direktno i bez dlake na jeziku, te su istakli kako reper konstantno maltretira njihovu mezimicu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

- Barem jedan stav delimo sa gospodinom Aleksićem. Najveći blam koji je ikada kročio u rijaliti! Veliko poštovanje smo imali svih godina prema njemu kao umetniku, ali ovo ponašanje čoveka u petoj deceniji ne priliči ni detetu koje se u prodavnici valja po podu, jer nije dobilo 3 čokolade nego jednu - napisali su Mionini, pa nastavili:

- Gospodin Aleksić verovatno očekuje da ga Mionini roditelji dočekaju oberučke nakon pakla koji priređuje svakodnevno njihovom detetu! "Smrdljivi narode" verovatno ćete za gospodina Aleksića glasati i dovesti ga do pobede! - a potom za sam kraj su poručili:

- Velika je ljubav kada pozivaš ukućane i narod konstantno na linč 20 godina mlađe osobe koju navodno ,,voliš". Kada je prava ljubav u pitanju, godine su samo broj, ali ovde samo gluvom i slepom nije jasno da glavni problem nisu godine nego konstantno maltretiranje. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading