RODITELJI MIONE JOVANOVIĆ JAVNO SE OBRATILI PRODUKCIJI - Samo 4 dana pred VENČANJE sa Stanislavom, OVO menja tok Elite!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Mione Jovanović stiže na svadbu u Elitu!

RODITELJI MIONE JOVANOVIĆ JAVNO SE OBRATILI PRODUKCIJI - Samo 4 dana pred VENČANJE sa Stanislavom, OVO menja tok Elite!

Foto: Dragan Kadić, ATA Images, Shutterstock

U subotu će se odigrati svadba Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, kom će prisustvovati pored takmičara ,,Elite" i milionski auditorijum. Međutim, izgleda da porodica Mione Jovanović želi da se nađe ni manje, ni više nego na imanju u Šimanovcima, gde će podržati svoju mezimicu dok bude izgovarala sudobnosno ,,da" Stanislavu. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages. Shutterstock

Miona Jovanović i Stanislav Krofak venčanje

 

Naime, na Mioninom zvaničnom Instagram profilu se oglasila njena porodica, koja je uputila pitanje produkcije. Njih je zanimalo da li porodica može da prisustvuje ovom spektaklu. 

- Svadba! Svadba! Nego produkcijo, je l' pozvana i porodica na svadbu? - glasilo je pitanje koje je osvanulo na Mioninom profilu. 

Foto: Instagram.com

Miona Jovanović Elita 7

Ostaje nam da vidimo da li će Mionina porodica doću u subotu na venčanje ćerke. O venčanju se već uveliko priča, večeras će se na imanju u Šimanovcima odigrati momačko i devojačko veče, koje svi željno iščekuju da vide, budući da su mnogi, među kojima je i Ša najavili totalni preokret u rijaliti. 

Maja Marinković, u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem, nije štedela reči kada je reč o svadbi Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka, Stanislava Krofaka koja će se uskoro održati u "Eliti". Iznela je svoje iskrene emocije i detaljno prokomentarisala situaciju iz svog ugla, te uživo u programu najavila da će biti vanrednog stanja i haosa na imanju u Šimanovcima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Jeste mi bilo u početku neprijatno, sada mi je zabavno jer vidim da je Stanislav shvatio... On je meni mnogo drag, ja sam prema njemu iskrena, on je neko ko je ovo shvatio kao igricu, kao zadatak. Sve sam ja pitala što me intresuje, čak mi je i obećao da se neće ponašati kako ne treba. A što se tiče nje, iskompleksirana je, ljubomorna je, ona je jedna folirantkinja, pravi od ovog čoveka ludaka. Zamisli da budeš u vezi sa nekim toliko, bivši dečko kaže da gledaš, ona ćuti kao mula. Sedeću pored svog bivšeg dečka za stolom, oni će odraditi formalno taj zadatak. Ja nemam mrtvačku energiju, ja sam kao živa vatra - rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading