PRODUKCIJA OBJAVILA ŠOK KADROVE! Miona GUTA Stanislava pogledom, sve je DOGOVOR?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamere zabeležile istinu o Mioni Jovanović i Stanislavu Krofaku!

PRODUKCIJA OBJAVILA ŠOK KADROVE! Miona GUTA Stanislava pogledom, sve je DOGOVOR?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ljubavni rijaliti par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nakon svađe na debati izašli su ispred Bele kuće, kako bi zapalili cigaretu i porazgovarali o svemu što se desilo.

U jednom trenutku iz paba "Prijatelji" naišao je Mionin bivši momak, Stanislav Krofak, sa kojim će imati svadbu u subotu. Iako je on prošao između njih, Miona i Ša nisu prestavljali sa raspravom, ali neprijatnost u vezduhu se osetila i preko ekrana.

Dosta se spekulisalo da Stanislav i Miona imaju dogovor, da li se slažete sa tim?

 

- Nije da me maltretira, nego me iritira. Ja tolerišem jer on ne radi iz čista mira, nego sam ja uzrok toga. Ja ne znam na čemu smo mi, on kaže da bi popustio, pa onda da bi raskinuo... Ja ne znam šta on zaista želi i misli i na šta bi on pristao. Malo mi je poljuljao moje razmišljanje oko hotela, kad mi je skoro pa rekao da idem. Ja ne bih volela da idem, ne bih pričala sa njim i sedela bih, ne bih ni spavala - pričala je Miona.

- Da li ste razjasnili situaciju da ti je rekao ako odeš da si k*rva? - pitao je Marko.

- Nismo razjasnili. Ja znam da se on plaši da li bi se on meni obratio i da li bih ja uzvratila. On se plaši da bih se ja njemu vratila. Njemu nije prijatno, a ne bi bilo i meni na njegovom mestu. Pustila bih, pa ako se desi, odmah raskid. Ne mora da bude ništa kako on kaže, a možemo i da se dogovorimo. On je meni danas opet rekao da tako mora ili ćemo da raskinemo - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

26.06.2024 05:28

STANISLAV DO POBEDE...SA MAJOM ISTINOM...MIOANA JE ZLO...PRERAČUNALA SE, ALI GLUPA JE...A ŠA JE KOLATERALNA ŠTETA...ŠTO NE OPRAVDAVA NJEGOVO GLUPO I SUJETNO PONAŠANJE...