NEVIĐENI LOM U ELITI! Obezbeđenje BACILO Zolu na pod, OPKOLILI GA sa svih strana! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva su ga obuzdali!

NEVIĐENI LOM U ELITI! Obezbeđenje BACILO Zolu na pod, OPKOLILI GA sa svih strana! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob između bivšeg para, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, eskalirao je tokom prethodne noći u rijalitiju "Elita". Tokom rasprave, Zola je bacio svu Miljaninu šminku u jezero, dok je ona uzvratila tako što je potopila njegovu odeću. Kako ne bi došlo do fiizičkog obračuna, pripadnici obezbeđenja su po nalogu produkcije u jednom trenutku morali da reaguju, a Čolića su čak morali da obore na pod kako bi situacija bila smirena.

Iako su svi mislili da će se nakon ovog haosa smiriti, Kulićeva je bila veoma zadovoljna kada je Zola pao na zemlju. Dok je ležao, ona mu je neprestano upućivala provokativne komentare i uvrede. U jednom trenutku, čak je pokušala da ga fizički napadne dok je bio na podu.

- Tako je, na pod kad napadaš Miljanu Kulić - rekla je Miljana i pokušala da ga šutne u leđa, ali je usledila još jedna brza reakcija obezbeđenja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zolu obezbeđenje moralo da smiri Elita

Podsećanja radi, tokom prethodne večeri u rijalitiju "Elita" održala se još jedna žurka, kao i svakog utorka, međutim, ni ova noć nije prošla bez novog haosa. Naime, Miljana Kulić pokušala da poljubi svog bivšeg partnera, Lazara Čolića Zolu, ali kako ju je on odbio i kasnije proveo vreme sa Slađom Lazić, njih dvoje su započeli sukob pred kamerama. Kako ne bi došlo do fiizičkog obračuna, pripadnici obezbeđenja su po nalogu produkcije u jednom trenutku morali da reaguju.

Ipak, i pored obezbeđenja, usledilo je polivanje, a zatim i bacanje stvari u jezero, nakon čega je Kulićeva napravila žešći karambol na imanju u Šimanovicima. Zbog nedoličnog ponašanja, Veliki šef je ubrzo doneo odluku da kazni kontroverznu učesnicu "Elite". Međutim, kako se ona nije zaustavljala, producije je donela odluku da je pošalje u zatvor, što joj je obezbeđenje i prenelo.

Ja neću u zatvor. Može diskvalifikacija, ali zatvor ne. Može on da ide, ja ne idem u zatvor. Ja imam napad panike - odbrusila je Miljana obezbeđenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
mima

12.06.2024 13:40

Nije se potresla zbog kazne zna da je uzela pare unapred Ovo je bacanje prasine u oci gledaocima

svasta

12.06.2024 15:02

@mima - sta gledaoce briga za njihove honorare ne placaju ih oni