U TOKU ANELINOG ABORTUSA, STIGLO SAOPŠTENJE VELIKOG ŠEFA: Sada je sve ZVANIČNO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef poslao je važno pismo takmičarima ,,Elite".

U TOKU ANELINOG ABORTUSA, STIGLO SAOPŠTENJE VELIKOG ŠEFA: Sada je sve ZVANIČNO!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo

U najnovijem obrtu događaja u rijalitiju, Veliki šef je uputio pismo na adresu Bele kuće, a Anđelo Ranković pročitao je njegove zahteve. Pismo koje je upućeno "Odabranima" obaveštava učesnike da je petak dan za težak zadatak - nominaciju. Ovo je prilika da se učesnici ostave osobe koje više ne žele da vide u rijalitiju, ali uz obavezan razlog za nominaciju.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo Ranković

 

- Dragi Odabrani, kao što znate, petkom je na vama težak zadatak. Neki su olako shvatili nominovanje, te vam napominjemo da je vaša odluka važna. Potrebno je da nominujete osobu kojoj želite da vidite leđa i ne želite više da vidite u rijalitiju. U obavezi ste da obrazložite svoju nomionaciju. Nominovani ne mogu biti potrčci, vođa, niti bilo ko od Odabranih. Razlozi nominacije mora biti vaše mišljenje, a ne nečija sugestija. Počnite odmah. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je u pismu.

Petak je označen kao dan za donošenje teških odluka, jer učesnici moraju da nominuju osobu kojoj žele da vide leđa, ali uz obavezno obrazloženje zašto je ta osoba njihov izbor za eliminaciju. Nominovani ne mogu biti potrčci, vođa, niti bilo ko od Odabranih, a razlozi nominacije moraju biti lično mišljenje učesnika.

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković

 


Učesnici se suočavaju sa teškim zadatkom nominacije, jer moraju pažljivo razmotriti svoje izbore i obrazložiti ih pred ostalim stanarima Bele kuće. Ovo je prilika da se pokaže hrabrost i iskrenost, ali i da dođe do konflikata među učesnicima.

Pismo Velikog šefa donelo je novu dinamiku u Belu kuću, postavljajući pred učesnike težak zadatak nominacije. Očekuje se da će ova situacija izazvati brojne reakcije među učesnicima, a gledaoci sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog izazova.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading