ANELI USKORO NAPUŠTA ELITU! Pred abortus priznala da joj je Janjuš TRAŽIO da se OČISTI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva otvorila dušu u emisiji "Gledanje snimaka"!

ANELI USKORO NAPUŠTA ELITU! Pred abortus priznala da joj je Janjuš TRAŽIO da se OČISTI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić uskoro bi trebalo da napusti rijaliti. Njoj je zakazan abortus za 10.30 časova, a sinoć je u emisiji "Gledanje snimaka" govorila o svojoj odluci. Takmičari su dobili priliku da vide njen razgovor sa Markom Janjuševićem Janjušem, kad mu je rekla da će ići na kiretažu.

- Ta njegova ćutnja dok mu govorim da ću se očistiti, nije znao šta da smisli i kako da reaguje. Kada uhvatiš čoveka iskreno, iskrenost izađe odmah, a kada nije iskren, on stoji i ćuti... I da mi priđe, on zna da će se to desiti - rekla je Aneli.

- On je meni rekao kada smo saznali da sam trudna, da mi je rekao: "Mislim da nije vreme...", to bih više cenila nego ovo ovako. Više ovakve stvari da vidim kod njega tu iskrenost, potencirao je od mene ovo i postupcima je tražio da se očistim - rekla je Ahmičeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli o svojoj odluci da abortira

Aneli je sinoć pričala i o reakcije porodice na njenu odluku.

- Da me niste sada digli, on bi čekao da to napravim, ne bi sigurno znao, ja bih ujutru otišla, on bi spavao. Kako ću se osećati?! Rekla sam ti da mi je sramota, kada sam došla u kliniku imala sam osećaj da svi znaju šta sam došla da uradim, gledaju sve te svađe, osećam se poniženo. Rekla sam malo pre: "Da li će njega biti sramota kada izađe", i sigurno će ga gledati i pamtiti po tome. Mene će biti sramota, moju majku je sigurno sramota izaći na kafu, jer sigurno njeni komentarišu kako je njena ćerka trudna u rijalitiju i da se sada čisti. Mama reaguje na sve jako loše, Sita je jaka, može sve shvatiti i njoj je katastrofa, za brata da ne komentarišem čovek ne želi da čuje za mene, a mama je van sebe - rekla je Ahmićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli zaplakala kad je pričala o porodici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ljiljana

21.06.2024 10:07

"Otvorila dušu"? Zar ona ima dušu? Treba je izvesti i ne vraćati je više u rijaliti. Bruka za ženski rod,za svoju čerkicu. Podrška joj Maja,Đedović,Kačavenda, i kvazi voditelji. Ivana-dželjana kako je Maja nazvala, zbog Janjuša, jel mu se sveti zbog "prstića"? Majo čije dete si nosila od njih nekoliko? Milena igra kako Đedović dirigent svira. Lažna,izmišljena trudnoća. Nećete i ne možete oprati koferušu ni za tri života. Podrška Janjušu!!! 🐵🐸🐉🐄👹🤮🤮

vox populi

21.06.2024 10:11

Laknulo mu a sve vreme napada ljude kako ga mrze, napadaju, on jadan ni kriv ni duzan, on je rekao da ,,to,, hoce ali ga ona ne zanima ali on je tu za ,,to,, pa samo idiot ne vidi koji je to podmukli dripac neosetljiva strvina i manipulator. Dobro mu je rekla Miljana, nemoj pa se ne boj a on kako radi tako ce mu se i vracati nista mu nece posle vredeti au druze sta me snadje.

Ljiljana

21.06.2024 10:17

Koja laž!!! Ona kao poslušala Janjuša🤣😂🤣. Inače ona je jako poslušna, fina,tiha,mirna, moralna. Jel ona misli da su gledaoci glupi? Sve je laž,samo pusta laž, i sve vrti u krug. Osoba bez stida,srama i morala ova" velika mama". "Sitvacija" joj se namestila lažna trudnoća. Ne opraše je nijedna reka iz tri države. Dromfulja teška. Bog je veliki Aneli, upamti to!!!

wwww

21.06.2024 10:23

Fino je on nju pikirao kao glavnu temu Elite 7 prisljamcio se glumio zaljubljenost pricao o zivotu sa njom deci a onda folirantu olosu dzeljana... Bednik, karakterna nula, moralni patuljak. Sve vreme on se ponasa kao da je on izmanipulisan, jadan, do juce iz cista mira pretio zadrugarima da ce ih gaziti kao mrave a sada se obraca narodu kao jadan ja hoce da me ocrne kod vas, Janjus pored toga sto znamo od ranije da je sm.ad od coveka sada se vidi i da je psihicki pukao ne zna sta prica cas jedno cas drugo. Najjadnije je ono vredjanje Aneli kada vise nije znao od besa kako da je jod uvredi rekao je dzeljana, moze li musko nize da padne od ove beskorisne mase? Fuj dta se sve covekom zove.