ASMIN HITNO REAGOVAO ZBOG ANELINOG ABORTUSA: Ove reči će je POTPUNO UNIŠTITI kada sazna!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić se hitno oglasio, nakon što je Aneli Ahmić saopštila za abortus.

ASMIN HITNO REAGOVAO ZBOG ANELINOG ABORTUSA: Ove reči će je POTPUNO UNIŠTITI kada sazna!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliku prašinu u domaćoj javnosti podigla je odluka Aneli Ahmić da prekine trudnoću, nakon što je u "Eliti" saznala da čeka dete Marka Janjuševića Janjuša, a sad je svoj sud za domaće medije dao i njen bivši partner Asmin Durdžić, sa kojim ima ćerku Noru.

Asmin je u izjavi za domaće medijel ponovo svima stavio do znanja da je, prema njegovom mišljenju, Aneli presudan novac njenih partnera, te da bi odluka bila znatno drugačija da je Janjuš imućniji. Takođe, smatra da je Sita Ahmić, Anelina sestra, umnogome uticala na njenu odluku, budući da ju je prošlog petka nakratko posetila u Rajskom vrtu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/D. KADIĆ

Asmin Durdžić, Janjuš, Aneli Ahmić

 

- Da joj ga je napravio u Panameri, ne bi tako pričala. Ona treba da bude srećna da ima muškarca koji je voli kao Janjuš, jer nijedan je više neće tako voleti kao on. Njoj je Sita dala znak da Janjuš nema pare i unisštava još jedno nerođeno dete, kao što je uništila budućnost svoje dece, a i Norinu - poručio je Asmin za Pink. 

Nakon ozbiljnog razgovora koji su obavili u Pabu, prilikom kog je Aneli Ahmić donela konačnu odluku da ne rodi dete, Marko Janjušević Janjuš doživeo je nervni slom.

Iako je poznat po svojoj čvrstoj spoljašnjosti, Janjuš nije bio u stanju da sakrije svoju patnju i bol zbog toga što se Aneli odlučila za abortus, jer njihov razgovor da smire strasti i postignu dogovor da okrenu novi list nije urodio plodom.

Foto: Printskirn

Janjušu se slošilo

 

- Ne mogu više da izdržim, joj, ne mogu više - nije mogao da se smiri Janjuš.

- Idi, umij se, malo čoveče - rekao je Zola.

- Brate, ne mogu više da izdržim - ponavljao je Janjuš,

- Stani čoveče, šta ti je. Gleda te majka, unormali se - uticao je Zola na sve načine.

- Ne mogu više, ne mogu više, ne mogu - nije prestajao Janjuš.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Snezana

18.06.2024 21:45

Janjus jeste loš, ali ovo sto mu rade nije u redu. Zasto mu ne objasne da trudnoce nema a ako je ima da je rizicna jer je pila tablete i krvari. Zasto mu to ne objasne lepo. Brata je izgubio, nije ljudski da mu sad ovo rade. Zasto mu neko ne objasni da je veliki rizik.

miki

19.06.2024 00:10

@Snezana - , javljo se napolju devojama itd Janjus je los covek veliki manipulator lazov i folirant Kevu bi prodo za pare

julia

19.06.2024 08:09

@Snezana - st radi coveku drolja! ovo je strasno kako laze i sta mu radi

Snezana

18.06.2024 21:58

Klosarke!