"ONA JE UBICA DECE" Objavljena STRAVIČNA PORUKA koja ledi krv u žilama, Aneli Ahmić za OVO ne sme da sazna - NJENA majka sve obelodanila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić dobila stravičnu poruku!

"ONA JE UBICA DECE" Objavljena STRAVIČNA PORUKA koja ledi krv u žilama, Aneli Ahmić za OVO ne sme da sazna - NJENA majka sve obelodanila!

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić je šokirala mnoge kada je pred milionskim auditorijumom otvorila svoju dušu i podelila intimne detalje o svom zdravstvenom stanju. Nakon što je otkrila bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu da će abortirati njegovo dete, Aneli je istakla da je svakodnevno krvarila, što je izazvalo zabrinutost kako kod nje same, tako i kod publike.

Produkcija je odmah reagovala i pružila Aneli neophodnu medicinsku pomoć nakon što je istakla da je bila kod lekara i dobila terapiju. Ova brza reakcija produkcije na Anelinu potrebu za zdravstvenom negom dodatno je istakla važnost brige o takmičarima u rijaliti šou programima.

Foto: printskrin

Aneli Ahmić govori Janjušu da će abortirati

 

Sada se oglasila i majka Miljane Kulić, Marija Kulić, koja je sa svojom ćerkom prošla već u rijalitiju kroz abortus. Tada je sa njom u sezoni bio Janjuš, ali ubrzo nakon dramatičnog perioda je ponovo zaratio sa njom. Marija je objavila poruku koju je dobila na Instagramu, u kojoj se navodi da Aneli sada uglavnom podržavaju ukućani za abortus, dok su njenu ćerku Miljanu tada uglavnom osuđivali, što je porodici Kulić palo izuzetno teško. 

- Sada raspravljaju i podržavaju abortus, a Miljani prebacuju da je ubica dece - stoji poruka koju je Marija Kulić dobila, pa objavila javno na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram

 

Podsećamo, tada u ,,Zadruzi" Kulićka i Zola su u rijalitiju nekoliko puta imali intimne odnose, iako je rekla da s njim ne planira više ništa, te i da je u rijalitiju ove sezone da bi pokazala gledaocima nešto novo.Ubrzo kako je produkcija učesnicima "Elite" počela da pravi žurke preko nedelje, Miljana i Zola su se opustili uz alkohol, pa su se prepustili strastima, što je rezultiralo sumnjom da je sada u drugom stanju.Poslednje što je Kulićka rekla voditeljima jeste činjenica da povremeno oseća mučnine, kao i razliku u ukusima hrane koju je do skoro volela, a sad ne može da jede.

- Sve mi se vrti i ne znam šta ću sa sobom. Muka mi je sad od neke hrane koju sam ranije volela, ništa mi se ne radi i imam promene raspoloženja. Ako to nije trudnoća, onda ne znam šta je - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bas

19.06.2024 14:33

su pacenici ovi sto vode Anele zivot Miljana je vise puta abortirala to je njena licna stvar Koliko zena abortiraju po pacenicima su sve ubice dece Sigurno ima njih koji su abortirali a Aneli osudjuju Nego nek se dogovore sa sobom.da li je trudna ili ne Bolje i abortirat nego rodit dete od olosa kao sto su Zola Janjus Alibaba Itd