VEČERAS ĆE SE TRESTI BELA KUĆA: Kad se ona pojavi - Aneli i Janjuš će ZANEMETI, niko nije očekivao da će im se OBRATITI UŽIVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremna je da se suoči sa pitanjima o odnosu Ahmićeve i bivšeg košarkaša.

VEČERAS ĆE SE TRESTI BELA KUĆA: Kad se ona pojavi - Aneli i Janjuš će ZANEMETI, niko nije očekivao da će im se OBRATITI UŽIVO!

Foto: TV Pink/printscreen

Zbog turbulentnih dešavanja u "Eliti" mnogi s nestrpljenjem očekuju večerašnju emisiju "Pitanja novinara", a iznenađenje večeri biće sestra učesnice rijalitija Aneli Ahmić, Sita Ahmić. Naime, ona će otkloniti mnoge nedoumice gledalaca, ali i rasvetliti odnose unutar Bele kuće, posebno fokusirajući se na odnos između Aneli i Marka Janjuševića Janjuša.

Sita Ahmić spremna je da se suoči sa pitanjima o odnosu svoje sestre i bivšeg košarkaša.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Sita Ahmić specijalni gost u emisiji "Pitanja novinara"

Njihova veza bila je predmet brojnih spekulacija, a gledaoci će imati priliku da čuju Sitinu perspektivu o ovoj temi. Jedna od tema večerašnje emisije biće i suočavanje sa Asminom Durdžićem, pa će Sita imati priliku da podeli svoje viđenje i ovog događaja, pružajući gledaocima uvid u svoje iskustvo i stavove.


Anelina sestra donosi nove perspektive i detalje koji će definitivno privući pažnju javnosti, a definitivno će biti iznenađenje i za sve ukućane, pogotovo za Aneli i Janjuša koji će zanemeti ukoliko sita dobije priliku da se i njima direktno obrati, što je obično slučaj.

Podsetimo, Aneli i Janjuš ne prestaju da se prepucavaju i nabijaju jedno drugom osećaj krivice. Tema abortusa im takođe služi da bi se sa njom nadgovarali kao da se ne radi o detetu, nego igrački iza koje se krije razmena varnica i obračun njihovih sujeta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kate

14.06.2024 21:15

Cila obitelj prezivila pakao zbog Anelina ucesca u rieliti sou, sta su dozivili zbog Asmina i sada Janjusa, Sita narocito radi podrske sestri a cuva jon malu i Asmin na tu zenu svasta a dite mu pazi nezahvalan neodgojen covik, tribala je Aneli ostat doma sa diteton i nastavit zivit svoj zivot ovako ce ako rodi sa Janjusa samo se jos gore upropastit. Danas su muski kao neke tetke nema tu ni m od muskarca koji drzi rijec ni da brine o svojon obitelji, luda vrimena.