PONIŽENJIMA NIKAD KRAJA! Jovana jedva IZMOLILA Uroša za VRELU AKCIJU, zatresli se zidovi toaleta!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cvijanovićeva proslavila pomirenje sa Rajačićem!

PONIŽENJIMA NIKAD KRAJA! Jovana jedva IZMOLILA Uroša za VRELU AKCIJU, zatresli se zidovi toaleta!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana i Uroš

Takmičarka "Elite" Jovana Cvijanović rano jutros se nakon žurke pomirila sa Urošem Rajačićem, sa kojim ima turbulentan odnos. Kako bi proslavila pomirenje, Jovana je krenula da ga moli da imaju intimne odnose, a on ju je neko vreme odbijao.

Kako bi ubedila Rajačića da budu intimni, Jovana se zaklela i u svog oca, za kog tvrdi da joj je sve na svetu, ali on nije želeo ni da čuje za vrelu akciju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana moli Uroša da budu intimni

Ipak, kad su svi takmičari rijalitija zaspali, njih dvoje su završili u toaletu, gde je pokazao da je ipak slab na nju. Zgrabio ju je za ruku i odveo u toalet, a čim su se vrata zatvorila, njih dvoje su krenuli da razmenjuju strasne poljupce, a zatim su imali i vrelu akciju, od koje su odzvanjali zidovi toaleta.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana i Uroš u toaletu

Podsetimo, pre samo nekoliko dana došlo je do neviđenog sukoba između njih dvoje tokom emisije "Gledanje snimaka". Spekulacije o Uroševom flertu sa Majom Marinković su izazvale burnu reakciju kod Jovane, koja je iznela svoje osećaje i setila se trenutaka kada se osećala iskorišćeno. Ovaj incident doveo je do maratonske svađe između njih dvoje, koja je trajala i dok su ostali stanovnici Bele kuće spavali.

Naime, Uroš je uporno pokušavao da prekine odnos sa Jovanom na sve moguće načine, dok je ona istrajno pokušavala da ga ubedi da ostanu bliski. Njihov sukob je bio ispunjen emotivnim nabojem i intenzitetom koji su zadržali sve ukućane budnima tokom noći. Iako su se trudili da reše svoje nesuglasice, čini se da nisu uspeli da postignu zajednički jezik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading