HITAN SASTANAK U ELITI! Veliki šef alarmirao ukućane, ovakvu odluku nisu ni SANJALI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pismo Velikog šefa je momentalno okupilo ukućane.

HITAN SASTANAK U ELITI! Veliki šef alarmirao ukućane, ovakvu odluku nisu ni SANJALI!

Foto: Ilustracija

Veliki šef poslao je pismo na adresu Bele kuće i takmičare "Elite" obavestio da će ove subote morati da biraju tri koje su najtrezvenije osobe. Ukućani su redom komentarisali cimere i glasali, a Marko Đedović je probio led i, kao i uvek, bio surovo iskren prema učesnicima:

- Milenu uvek navodim, ali na ovoj ne mogu da joj navedem, jer mi stvarno nije trezvena. Navešću Lepog Miću, jeste trezven, iako se moja trezvenost i njegova često ne podudare. Navešću Žanu, ali prošle godine dok sam gledao stvari koje sam mislio ona je izgovarala, što se tiče glavne priče. Na prvo mesto stavljam Anđela, ne samo ovde, već i napolju - govorio je Marko Đedović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

 

Nakon Marka Đedovića, na red je došao Marko Janjušević Janjuš:

- Slađo, meni je drago da te je moja partnerka izabrala za kumu, bićeš u prvom redu i drago mi je. Druga osoba je Darjan, on je trezven i nastavki tako. Treća osoba je naravno Majčica, bio je malo pogubljen, ali je trezven. Snežo, mi nismo dobri u poslednje vreme, ali moram da te navedem - pričao je Janjuš.

- Oko sebe uvek biram da imam najbolje ljude, pa že i na ovoj anketi biti moja devojka, Lepi Mića, Đedović, Slađu i Žanu - poručio je Anđelo. Anita je upletena u priče i laži, posmatram je kako priča bez oscilacija, staloženo i mirno, a pre par meseci i prošle godine bi to bilo sa polupanom kućom. U borbi laži i borbi koju vodi po njenom držanju vidim koliko trezveno tazmišlja i ne lupeta gluposti, nema stvari koje kaže, pa posle nije tako. Verujem u svaku njenu reč koju ovde izgovara - govorio je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading