SPECIJALNO OBAVEŠTENJE VELIKOG ŠEFA: Ukućani burno reagovali zbog novog pisma!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je ukućanima pripremio posebno iznenađenje.

SPECIJALNO OBAVEŠTENJE VELIKOG ŠEFA: Ukućani burno reagovali zbog novog pisma!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Pismo Velikog šefa

Veliki šef iznenadio je ukućane novim pismom. Ivan Marinković, ovonedeljni vođa, objasnio je učesnicima Elite nov zadatak, pa im saopštio da se moraju javljati dobrovoljci, koji će u istom učestvovati.

Kako je neposredno pre ovog zadatka Veliki šef poslao pismo o novoj diskvalifikaciji Danijela Dujkovića Munjeza, takmičari su pomišljali da je usledila još neka kazna, međutim, Veliki šef je imao druge planove, što je definitivno obradovalo sve ukućane:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

 

- Draga Elito, ovim Vas obaveštavamo da je Danijel Dujković Munjez diskvalifikovan i da će po ugovoru snosite kaznu u iznosu od 50.000 evra zbog diskvalifikacije, a Tv Pink će ga tužiti shodno tom ugovoru - glasilo prvo je pismo Velikog šefa.

- Draga Elito, vreme je za izazov Velikog šefa. Neka se odma jave 24 dobrovoljaca. Kada se prijave svi, vođa treba jasno i glasno da izgovori imena. Važno je da dobro razmislite da li želite stvarno da učestvujte, jer kda vođa izgovori vaše ime, više nemate pravo na odustajanje. Podelite se u 4 grupe po 6 učesnika - glasilo je pismo Velikog šefa, a potom su se ukućani javili.

- Darijan, Uroš Rajačić, Terza, Janjuš, Milena, Lakić, Gačić, Jovana Cvijanović, Danka, Uroš, Samir, Marija Malivuk, Pablo, Matora, Slađa Bošković, Bebica, Teodora, Anđela, Bojana, Miljana, Žana, Ivan, Jelena i Lejdi - rekao je Ivan Marinković, nakon što su se pomenuti učesnici javili da učestvuju u ovom zadatku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading