STANISLAV DOBIO NIKAD NIŽI UDARAC! Pred sam kraj Elite, isplovala na videlo ISTINA o odnosu sa Mionom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak dobio po novu zbog bivše devojke Mione Jovanović.

STANISLAV DOBIO NIKAD NIŽI UDARAC! Pred sam kraj Elite, isplovala na videlo ISTINA o odnosu sa Mionom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Printskrin/RTV PINK

Voditelj Milan Milošević dao je reč Ivanu Marinkoviću da prokomentariše klip koji su gledali gde Stanislav Krofak priča o Maji Marinković. 

- Stanislav tek sad žali za Mionom. Što si bliži kraju rijalitija nadao si se da će nešto da se desi, a sve ove situacije će da dobiju svoj epilog. Meni Stanislav izgleda kao izduvani balon, on prebacuje na to da ga je Maja izdala - komentarisao je Ivan Marinković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

- Ja sam rekao svoje neću da budem ni sa Majom, ni sa Mionom nikad u životu. Ne mogu više da se ponavljam, znam šta osećam. Svaka me je izdala na svoj način i to je završena priča - poručio je Krofak.

Podsetimo, i u Beloj kući se danima polemiše o Majinom i Stanislavovom pomirenju, dok je Marinkovićeva ubeđena da emocije s njegove strane i dalje postoje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

Ona je čak htela da njih dvoje budu potrčci ove nedelje, a pored toga stalno naglašava da će se kad-tad pomiriti s Krofakom, njegovi najbliži likuju kad vide da do toga ipak neće doći.

Pošto je razlog što je stavio tačku na svoju vezu s Majom upravo to što je ona otkrila da su bili intimni nakon što je on obećao porodici i ćerki da neće imati odnose ispred kamera, on se sad mora držati toga kako ne bi izneverio svoje napolju.

Naime, Vanesa je sada podelila stori jedne fan stranice na kom Stanislav govori da je svaka priča s Majom završena, pa čak naglasio da ne želi nikakvu komunikaciju s njom, te natpis na snimku dokazuje da je Stanislavova porodica srećna što je njegova ljubavna priča s Majom zauvek završena.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading