OVAJ DATUM JE KLJUČAN ZA ŠA I MIONU: Kamere zabeležile trenutak koji otkriva ISTINU o njihovom odnosu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša pokazao svoju veliku nesigurnost.

OVAJ DATUM JE KLJUČAN ZA ŠA I MIONU: Kamere zabeležile trenutak koji otkriva ISTINU o njihovom odnosu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša priznao je Mioni Jovanović da neće ići sa nom na bazen i sunčati se sve dok ne sredi kilažu. Poznato je da se dosta spekulisalo o Nenadovim navodnim kompleksima, kada je fizički izgled u pitanju, a dodatno se sve podgrejalo kada se Mionin bivši dečko, Stanislav Krofak uselio na imanje u Šimanovcima. 

Međutim, kada je Miona izjavila da će se za koji dan sunčati, Nenad nije časio časa, te joj je dozvolio da to bude nedelja, a da će se za to vreme on farbati, nakon čega će joj se pridružiti u sunčanju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Uskoro da krenemo da se sunčamo - rekla je Miona.

- Moram da se pobrinem za stomačić... Ti ako hoćeš u nedelju se sunčaj, a ja ću da se farbam, pa ću da se pridruži - pričao je reper.

Jedan od učesnika "Elite" koji se najviše izblamirao i ponižavao tokom cele sezone, prema mišljenju mnogih fanova rijalitija, jeste Nenad Aleksić Ša, a kako se bliži kraj, svi od njega očekuju da pokaže makar malo dostojanstva u odnosu sa Mionom Jovanović. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Upravo zbog toga mu je stiglo sledeće pitanje gledalaca tokom emisije u kojoj su takmičari odgovarali na sve što publiku generalno zanima. 

- Dokad ćeš da trpiš tu hladnjaču i te manipulacije, zašto prihvataš njene laži i predstavljaš sebe najgorim - upitan je Ša, a on kao da se na trenutak trgnuo, pa je pokušao da odgovori onako kako gledaoci očekuju:

Ne znam kako da odgovorim, pokušavam da je odbranim, ona nekad nameće nešto što je pogrešno uradila i da potisne to.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

07.06.2024 20:58

Sa bivsi ,,gradonacenik,, Beograda, kobajagi neki mangup sa fontane, dozvolio da jedna priglupa hadnjaca od njega napravi gupog buzdovana