STIGLO ZVANIČNO SAOPŠTENJE MATORINE KUME: Anita i ne sluti šta joj se SPREMA napolju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma Jovane Tomić Matora izdala zvaničnu izjavu!

STIGLO ZVANIČNO SAOPŠTENJE MATORINE KUME: Anita i ne sluti šta joj se SPREMA napolju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otkako je došlo do saznanja da se Anita Stanojlović dopisivala s hrvatskom tiktokerkom Mateom Car, dešavanja u rijalitiju definitivno tresu čitav Balkan.

Naime, tokom svađe u emisiji "Gledanje snimaka" kod voditeljke Ivane Šopić, Aniti Stanojlović je prekipelo, te je rešila da progovori o prijateljstvu poznate menadžerke Tamare i Jovane Tomić Matore, svoje bivše žene.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović

 

- Tamari se ostavlja njena kartica puna para da se plate računi. Mi izlazimo napolje, ostalo je nula dinara od šest miliona. Tamara joj je rekla da su to pare za kameru. Kad smo ušle na račun, videli smo da je 50.000 evra potrošeno na izlaske. Njih dve se štite da se to ne bi iznelo. Tamara je pričala da je Matorinu mamu vodila na lečenje, a to je laž, a Tamara je koristila. Ja sam bila tu - rekla je Anita.

Sada se za medije oglasila i Jovanina kuma Tamara koja je iznela jasan stav. 

- Sud postoji za ovakve stvari. Jedini komentar koji imam je 1069 na 3030. Hvala - istakla je Tamara za Pink.rs.

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/AmiG Show

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

Stanojlovićeva je onda podsetila na sve one koji su je koristili dok je bila u ljubavi s njom.

U 20 dana je potrošeno 50.000 evra. Njena mama je otišla u prodavnicu, nije imala čime da plati... Ona je zvala Erminu na svadbu da ne bi iznosila stvari koje ja znam - rekla je Anita, a Matora je htela da opravda Pašovićevu:

Nije istina... Zvala sam Erminu da se vidimo, pitala sam da li je istina ono što su mi preneli Marko i Tamara u stanu, rekla mi je da je bila besna i prešle smo preko toga. Više si se čula sa Erminom, zvala si je majkom, posle svega smo se našle i izmirile.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

07.06.2024 17:42

Zašto se glupa i pohlepna Anita uzrujava...možda iz razloga što ona nije bila u prilici da stavi šapu na taj novac...šta nju briga za Matorin novac, ona ga je zaradila i mogla je da ga baci u Dunav...da je htela...ona priča nekom o prijateljstvu, koja nema ni jednog prijatelja...to govori o njoj...hodajuće zlo, nevaspitana, mentalno ograničena, glupa, a Bojana je potpuno u pravu...kad nije nađminkana...kao kobac je...fuj

Odgovori 13 3
Violeta

08.06.2024 11:11

Što Matora ne ostavi Anitu na Miru vec jednom. Anita se Nervira bez Razloga bolje da se Koncetrise na Angela I Planira tu Svadbu vec Jednom .