BRUTALNO NAPADNUTA BOLESNA MATORINA MAJKA! Nastao HAOS zbog Anite u porodičnoj kući, POLICIJA odmah reagovala! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali svi detalji stravičnog slučaja!

BRUTALNO NAPADNUTA BOLESNA MATORINA MAJKA! Nastao HAOS zbog Anite u porodičnoj kući, POLICIJA odmah reagovala! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

U toku današnjeg dana na posedu roditelja Jovane Tomić Matore, desio se nezapamćen incident kada je jedna žena, navodno advokatica Anite Stanojlović, nasilno upala u kuću tražeći stvari svoje klijantiknje, i to bez ikakvog sudskog naloga.

Naime, kako navodi jedna korisnica na društvenoj mreži Instagram, sve se odigralo dok je Matorina majka, koja se bori sa teškom bolešću, bila kod kuće. Njen neprijatan susret sa nepoznatim ljudima koji su bez upozorenja upali u dnevni boravak zahtevajući odmah Anitine lične stvari, predstavlja dodatni stres u već teškoj situaciji. Incident je odmah prijavljen policiji, koja je preuzela situaciju u svoje ruke.

- Danas oko 13h, na posed, tačnije u kuću Matorinih roditelja, koja je bila otključuna, upala je žena, koja se predstavlja kao "Anitina advokatica", bez ikakvog sudskog naloga, tražeći odmah Anitine stvari. Matorina majka je teško bolesna, žena ima karcinom, i onda joj nekakve protuve bahato upadaju u dnevni boravak - navodi se u spornoj objavi na pomenutoj društvenoj mreži, te se nastavlja:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Napadnuta majka Jovane Tomić Matore

- Anita nije živela u kući Matorinih roditelja, i ne znam odakle ideja, da žena išta zna o nekakvim stvarima... Kako god, slučaj je prijavljen policiji, i sve što imaju, mogu rešavati sudskim putem po izlasku, ali ne i da se iživljavaju nad bolesnim roditeljima - stajalo je objašnjenje na jednoj stranici na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Snezana

30.05.2024 22:32

Strasno! Svi stite promiskuitetnu lezbejku ili sta li je vec. Ta Anita je zlo i naopako. Zasto zuri, zasto ne saceka kraj? Sta ima u telefonu pa se plasi? Matora nije bas normalna ali mislim da je za sve u pravu i da ne laze. Ako nam devojcice budu kao Anita, e onda blago nama. Oprostite se od normalnih, obicnih, pravih porodica jer takve devojke ne znaju ni sta je to. Na zalost.

Odgovori 10 1
Ana

31.05.2024 17:44

Ne treba ti sudski nalog da uzmes svoje stvari. Je l ste vi normalni? Svoje stvari mozes da uzmes uvek. Ako ne mozes ti, onda moze bilo ko od rodbine ili neko koga ovlastis. Ne treba ti sudski nalog za vlastite stvari, ali je zato krivicno delo zadrzavati tudje stvari.