JANJUŠU BIVŠA ŽENA VRAĆA ISTOM MEROM! Ljubav cveta s novim dečkom! Evo šta Ena radi dok bivši košarkaš čeka dete s Aneli! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ena ne obraća mnogo pažnju na to šta Janjuš radi u rijalitiju, ali redovno do nje dođu naslovi u medijima, pa se nekako, htela-ne htela, informiše o svemu.

JANJUŠU BIVŠA ŽENA VRAĆA ISTOM MEROM! Ljubav cveta s novim dečkom! Evo šta Ena radi dok bivši košarkaš čeka dete s Aneli! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com

Učesnici "EliteAneli Ahmić i njen dečko Marko Janjušević Janjuš saznali su nedavno da će dobiti dete jer je ona u drugom stanju, ali sve uporedo zanima šta sada radi njegova bivša supruga Ena. 

Naime, dok Janjuš i Aneli čekaju dete, Ena napolju uživa s novim dečkom, s kojim je već nekoliko mesec u vezi, a s kojim je upoznala i Krunu, pa u poslednje vreme vrlo često zajedno putuju. 

Foto: youtube.com/pink.rs/instagram

Janjuš, Aneli i Ena

 

Ena ne obraća mnogo pažnje na to šta Janjuš radi u rijalitiju, ali redovno do nje dođu naslovi u medijima, pa se nekako, htela-ne htela, informiše o svemu. 

Foto: TV Pink/printscreen, instagram

Janjuš, Aneli i Ena

 

Podsećamo, Aneli se pre haosa oko modrice na stomaku pitala da li su Janjuševa bivša supruga Ena i ćerkica svesne uopšte toga da on dobija opet dete, što je Janjuša razbesnelo jer je tvrdio da ona time ne treba da se bavi.

Foto: Privatna arhiva

Ena s novim dečkom

 

Ako je suditi po fotografijama, Ena ne obraća pažnju na to šta njen bivši radi u rijalitiju s Aneli Ahmić, s kojom je već neko vreme u turbulentnom odnosu. Ona je na put odvela i ćerkicu Krunu, ali nije htela previše da je slika. 

- Što se sada opterećuješ nečim što uopšte ne treba da te zanima? Šta je problem? Da li je moguće da ti u ovolikoj sreći sada koju imaš ovde pominješ moju ćerku, koja nema nikakve veze s tobom? Pusti dete neka se odmara napolju, nemoj da biješ bitke koje nisu tvoje. Šta dete zna, napolju se brinu o njoj, nema potrebe ti sada da skačeš i pominješ je. Deca nikada ni za šta nisu kriva - rekao je Marko, a Aneli se pokunjila.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

05.06.2024 17:46

Ena čuvaj to SVOJE DETE...da ne pati zbog takvog oca koji nikako nije primer, ali ga ona voli jer nema drugog...daj Bože da je čovek pored tebe sposoban da joj bude pravi oslonac u životu, da nema traume zbog svih događanja koje doživljava od biološkog oca...skloni je od ovo dvoje ludaka...