JANJUŠ ZAKLEO TRUDNU ANELI! ODVEO JE U SPAVAĆU SOBU! Ona zanemela POSLE OVIH REČI! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoću da ti kažem da sad moraš da paziš na sebe kako znaš i umeš. Neće moći da se pije alkohol, da se pravi haos, a još manje da se jede nezdrava hrana. Obećaj mi da ćeš da paziš na bebu i mene, sad te zaklinjem, rekao je on.

JANJUŠ ZAKLEO TRUDNU ANELI! ODVEO JE U SPAVAĆU SOBU! Ona zanemela POSLE OVIH REČI! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici "Elite" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš saznali su da će uskoro postati roditelji, a on je sada odveo u sobu da pričaju nasamo, pa je poručio da mora da uradi sve da bi zaštitila sebe i bebu. Naime, Janjuš je van sebe otkako je saznao da postaje tata, pa su ga emocije savladale na sve moguće načine. 

- Hoću da ti kažem da sad moraš da paziš na sebe znaš i umeš. Neće moći da se pije alkohol, da se pravi haos, a još manje da se jede nezdrava hrana. Obećaj mi da ćeš da paziš na bebu i mene, sad te zaklinjem - rekao je on. 

Podsećamo, kad je saznao da je Aneli trudna, Janjuš se zaleteo na nju, pa je grlio sve vreme.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

On je govorio da očima ne može da me gleda, ali naravno da me boli kad mi to govori. Ja ne mogu da pričam večeras - govorila je Aneli.

- Kako se osećaš, Janjuše? Ove godine si doživeo najveći udarac, kao da te život lomi i ponovi ti daje snagu - prokomentarisao je Milan, a Janjuš nije mogao da progovori od šoka.

Foto: TV Pink printskrin

Milan pokazuje test za trudnoću

 

- Ovo je od boga, izgubio sam brata i vidiš šta se sad dešava... Samo me muči što smo se svađali. Ja to želim jer sam radio to s nekim koga volim i u koga sam se zaljubio - rekao je Janjuš kroz suze.

- Ja nisam svesna... Sinoć sedim, krvarila sam i zvala sam Anitu. Ja sam odmah osetila simptome, znala sam da mi se nešto dešava. Imala sam kiselinu, tako sam i celu trudnoću imala - nastavila je Ahmićeva, koju je Janjuš sve vreme grlio.

Podsetimo, Aneli i Janjuš su se na početku emisije ''Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem'' posvađali, a pre nego što je uradila test Janjušević je rekao da ne može da je smisli.

Foto: TV Pink printskrin

Milan pokazuje test za trudnoću

 

- Ja ću krenuti, ali ne mogu više da je smislim. Nervira me konstantno. Samo neka uradi ovaj test. Beži tamo, neka te moje oči više ne vide. Folirantu jedan. Samo neka uradi test da vidimo da li je trudna. Ako jeste, ja ću biti tu za dete, ako ne, nikom ništa - kazao je Janjuš.

- Milane, on je sad ovakav jer ja treba da radim test - dodala je Aneli.

- Lažovčino! Jako si mi se zgadila - rekao je Janjuš.

- Test je pokazao da si trudna, idi još jedan uradi - rekao je Milan.

- Pusti me, žena me izluđuje, njeno ponašanje - jaukao je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sprdnja

04.06.2024 12:01

Sprdnja od života ovo dvoje ljudi. U zrelim godinama, roditelji maloletne dece, nakon svih uvreda i poniženja još i trudnoću utvrđuju javno, pred kamerama. Kakvo poniženje i sramota jer, ..."sve je na prodaju " ... Da li oni iti jednog momenta pomisle kako je njihovoj deci, roditdljima, braći dok gledaju sva njihova poniženja. Ne, ne misle, oni su jako sebični i beskrupulozni. Lepo je da se rađaju deca ali to treba da je intiman i poseban čin za buduće roditelje a ne da se pravi predstava za ove što aplaudiraju a kad se pogase kamere ismejavaju sve u vezi ljubavi, poštovanja , odgovornosti i budućnosti Aneli i Janjuša. Bez obrazovanja, bez posla, bez krova nad glavom, sa porocima i posledicama istih i način njihovog života, sve to baš i ne obećava mnogo. Bože daj im pravac!