"SAMO JEDAN METAK IMAM..." Filip Car podelio zastrašujuću poruku, spominje se i UBISTVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna objava Filipa Cara.

"SAMO JEDAN METAK IMAM..." Filip Car podelio zastrašujuću poruku, spominje se i UBISTVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

Filip Car, poznat kao opasni momak iz Crikvenice, stekao je reputaciju oko koje su se žene otimale. Međutim, od kada je postao otac Leone, Filip je pokazao značajnu promenu u svom životu. Njegova transformacija je izazvala pažnju javnosti i medija, jer je prepoznatljiv po svom novom stavu i uverenjima kojima sada teži.

Još dok je Aleksandra Nikolić bila trudna, Filip je isticao svoju želju da promeni svoje ponašanje i da živi u skladu sa visokim moralnim načelima u koje oduvek veruje. Ova želja za promenom je dovela do toga da Filip redovno deli motivacione poruke i video-snimke na svom Instagram profilu, inspirišući svoje brojne pratioce i pokazujući im svoj lični razvoj.

Jedna od poruka koju je nedavno podelio pokazuje njegovo novo razmišljanje o časti i poštovanju:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Filip Car

 

- Ako hoćeš da uđeš u moje dvorište i moju kuću, bez obzira što si sila. Moraš prvo da pokucaš, pa ako ti dozvolim možeš da uđeš. Ja sam car kod svoje kuće, imperator u svom dvorištu. Ti si sila, mafija, država i pobaš da uđeš na silu? Ja imam kuburu  i samo jedan metak imam. Znam šta će biti posle. Kreneš na silu i ja ću tebi da napravim ovoliki pendžer ovde. Posle toga tvoji ubiju mene? Neka. To znači lekciju koju vi nikada nećete znati, a to je da je čast skuplja od života - čulo se na video snimku koji je okačio Filip Car, kako prenose mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading