ALEKSANDRA NIKOLIĆ HITNO NAPUŠTA SRBIJU SA BEBOM: Filip Car prekinuo ĆUTNJU, nije mogao da izdrži (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za selidbu!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ HITNO NAPUŠTA SRBIJU SA BEBOM: Filip Car prekinuo ĆUTNJU, nije mogao da izdrži (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Shutterstock

Bivša učesnica i pobednica rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, nedavno je postala majka devojčice kojoj je zajedno sa partnerom Filipom Carem dala ime Leona. Nakon rođenja svoje ćerke, Aleks je posvetila svoje vreme majčinstvu i brizi o naslednici, dok je Filip, takođe, pokazao veliku ljubav prema svojoj ćerkici. Oboje s nestrpljenjem iščekuju momenat kada će se preseliti u Filipovo rodno mesto, Crikvenicu, u Hrvatskoj, kako bi započeli novi porodični život.

Naime, Car je sada objavio sliku svoje ćerkice na društvenoj mreži Instagram uz poruku koja otkriva da jedva čeka da Leona stigne u Crikvenicu.

Republika

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car objavio fotografiju svoje ćerke Leone

- Još jako malo - pisalo je ispod objave bivšeg rijaliti učesnika, uz emotikon pasoša, peščanog sata na kojem ističe vreme i pesmu "Kad mi dođeš ti", pevača Olivera Dragojevića.

Podsećanja radi, Filip Car je još kada je napuštao porodilište sa Aleksandrom i naslednicom obelodanio da će porodica živeti na Hrvatskom primorju, u njegovom rodnom gradu.

- Kroz nekih mesec dana se selimo u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba. Aleksandrina majka Slovenka nije danas došla, čeka nas kući, nije bilo potrebe da danas dolazi, tu sam ja sa prijateljima, puno nas je ovde je malo problem za parking - rekao je Filip za portal Srbija Danas kada je izvodio Aleks i bebu iz porodilišta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

28.05.2024 22:22

Što ste dosadni ... ko je ova više da o njoj non- stop pišete... Koga briga šta radi i gde ide ...

dušanka

29.05.2024 05:24

NE GUBE VREME...NEKA JE BEBA ŽIVA I ZDRAVA...I BLAGOSLOVENA...ALI NJIH DVOJE SU KARIJERISTI, KOJI NE BIRAJU SREDSTVA DA UNOVČE I TO NEVINO STVORENJE ZARAD SVOJE KORISTI...PO NJIMA CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO...