NOVA VEZA U BELOJ KUĆI? Njih dve nisu uspele, sada je našla devojku koja bi bila PRIHVAĆENA I OD PORODICE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle sve češćih svađa sa partnerkom sa kojom je na ivici raskida, učesnica "Elite" uhvaćena sa cimerkom koja do sada nije dovođena u kontekst sa istim polom.

NOVA VEZA U BELOJ KUĆI? Njih dve nisu uspele, sada je našla devojku koja bi bila PRIHVAĆENA I OD PORODICE!

Foto: Printskrin TV Pink

Rijaliti paru Bojani Pavlović i Anđeli Šparavalo veza je na klimavim nogama, otkako su se devojke posvađale i izvređale u dvorištu.

Pošto je Bojana bila ljuta na Anđelu zbog toga što sumnja u njenu ljubav, to je dodatno podgrejao kadar koji fanovi rijalitija dele na jednoj stranici, gde sumnjaju da je na pomolu nova romansa i to ni manje ni više nego između Anđele i Slađe Poršeline.

Republika

Foto: printskrin instagram

Slađa Poršelina i Anđela Šparavalo zaintrigirale fanove

- Ovo neka nova veza u kući - stoji u opisu snimka na kome pomenute dve učesnice rijalitija deluju intimnije nego obično.

Ovakve pretpostavke nisu toliko iznenađenje s obzirom na to da je Lazićeva od samog početka rijalitija uz Anđelu i jedna od retkih koja podržava stav njene porodice prema Pavlovićevoj. 

Republika

Foto: printskrin instagram

Slađa Poršelina i Anđela Šparavalo deluju intimnije nego inače

S druge strane, reklo bi se da i Anđelina majka Aleksandra veoma ceni Slađinu nesebičnu podršku, pa je tako i Poršelina po svemu sudeći, a za razliku od Bojane, prihvaćena od Anđeline porodice.

Međutim, u snimku koji se vrti društvenom mrežom fanove intrigira Slađina i Anđelina naizgled još veća prisnost i to baš u momentima kada je Šparavalo svako malo ponovo pred raskidom. 

Republika

Foto: printscreen/ RTV Pink

Bojana Pavlović za razliku od Poršeline nema podršku Anđeline porodice

Njih dve publika je već imala priliku da vidi u veoma izazovnom izdanju, tokom jedne od proteklih "Elitovizija" kada su zajedno nastupale. Mnogi su još tada primetili kako Anđela proždire Slađu pogledom, iako Poršelina nije dosada dovođena u vezu sa devojkama. 

Da li je Bojana nanjušila da su njih dve prešle granicu prijateljstva i sve češće dolazi sa Anđelom u situacije na granici fizičkog obračuna, ostaje nam da pomno ispratimo. 

U svakom slučaju, sve više onih koji prate rijaliti primećuje oscilacije u njihovom odnosu, zbog čega većina misli da je Šparavalo počela da igra na više koloseka, a tokom svađe u dvorištu joj je i Pavlovićeva prebacila da je folirant i da oseća da kako joj se ljubav hladi.

BOSNUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading