PRODUKCIJA POTVRDILA SPECIJALNI ULAZAK U ELITU: Pink izdao zvanično saopštenje, sada počinje pravi ŠOU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je odlučio da iznenadi ukućane, sledi nezaboravno iznenađenje.

PRODUKCIJA POTVRDILA SPECIJALNI ULAZAK U ELITU: Pink izdao zvanično saopštenje, sada počinje pravi ŠOU!

Foto: Ilustracija

Ovog utorka Veliki šef je pripremio pravu poslasticu za sve ljubitelje dobre muzike i kvalitetnog zvuka. Naime, nakon Amidži šou-a u Eliti počinje nesvakidašnja žurka.

Naime, pevačka zvezda u usponu stiže u Elitu gde će takmičarima zaopevati mnoge hitove, a nema sumnje da će se svi oduševiti kada u Elitu budu ugledali ni manje, ni više, nego predivnu mladu pevačicu Milicu Jokić.

Odmah posle emisije "Amidži šou", koja je na programu Pinka od 22h, sledi direktno uključenje iz Šimanovaca, a učesnici "Elite" biće oduševljeni kada budu videli ko im stiže u goste i ko će im prirediti nezaboravan provod tokom žurke.

Republika

Foto: Nebojša Mandić

Milica Jokić

 

Podsetimo, Milica je po prvi put pričala o tome čime je Luka osvojio, zašto su prva tri meseca bili u tajnoj vezi, ali je komentarisala i šta mu zamera, kao i on njoj. Kako se slaže sa Lukinim ocem, a kako sa budućom svekrvom, šta rade kada se porodično okupe njeni roditelji i Lukini, kao i mnogo toga o životu sa sinom najpoznatijeg srpskog političara, mlada pevačica je ispričala u "Razotkrivanju".

- Meni se kod njega pre svega sviđa njegova iskrenost i upornost. I taj neki prijateljski odnos i ujedno poštovanje - rekla je Milica i nastavila:

- Ono što mu zameram je njegovo kašnjenje. On toliko dugo može da se sprema i za bilo šta on mora da kasni. To je neverovatno. On se sprema više od mene. Sprema se više od svake žene. Ja taman mislim spreman, kad njega nema još narednih pola sata. Inače za sve ostalo super funkcionišemo, jer smo jako slični. A njemu možda smeta što sad mnogo radim i putujem, pa me nema po nekoliko dana. Ne pravi on nikakav problem, naravno, ali kaže mi kako sam stalno na nekim snimanjima. Ali ima razumevanja, stvarno. Nikada ne pravi nikakav problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading