ŠA BI PUKAO OD MUKE: Bivša žena Ivana napustila državu, prizo nikog ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperova bivša izgleda bolje nego ikad!

ŠA BI PUKAO OD MUKE: Bivša žena Ivana napustila državu, prizo nikog ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Nakon pet godina braka, javna preljuba označila je kraj odnosa između repera Nenada Aleksića Ša i njegove nekadašnje supruge Ivane. Iako su se sporazumno razveli, reper je više puta istakao da mu teško pada što je morao da podeli deo imovine sa bivšom suprugom. Njihov odnos i dalje izaziva polemike u javnosti.

Nedavno, Ivana je otputovala za Crnu Goru, a slika koju je podelila na Instagramu izazvala je pravu buru. Pozirajući u Perastu, ona je demonstrirala svoju vitku figuru i izvajano telo, što je izazvalo niz komentara o njenom fizičkom izgledu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@_ivv_)

- "Kako se ova žena spasila bede i sada je kao milion dolara. Život te pogledao... Punim plućima ide dalje" - samo su neki kod komentara.

Inače,  tokom boravka u rijalitiju, Ša je otvoreno govorio o svojim emotivnim ranama, ističući da su ga žene više puta povredile. Takođe je priznao da je povredio svoju prvu suprugu Ivanu, koju je, kako je sam rekao, varao više puta.

Povodom ove njegove izjave domaći medij je stupio u kontakt sa Ivanom, međutim, ona je kao i do dad ostala pri svom stavu da bivšeg supruga ne želi da komentariše, kao ni njegove izjave i postupke u rijalitiju. 

Republika

Foto: instagram.com/nenad_aleksic_sha

Ivana i Nenad Aleksić Ša

- Nemam komentar - rekla je za Pink.rs kratko Ivana. 

Mnogi na društvenim mrežama kažu da Ivana izgleda bolje nego ikad i da reperu ni malo nije lako što je sebi dozvolio da takvu ženu izgubi i spadne na to da ga klinke po rijalitiju ponižavaju. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading