JANJUŠ SAZNAO NAJMRAČNIJU TAJNU ANELI AHMIĆ, VIŠE NEĆE NI DA ČUJE ZA NJU: Stigli mu šokantni dokazi, Asmin stoji iza svega?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je, po napuštanju Elite, saznao sve o čemu je Aneli ćutala, pa doneo šok-doluku!

JANJUŠ SAZNAO NAJMRAČNIJU TAJNU ANELI AHMIĆ, VIŠE NEĆE NI DA ČUJE ZA NJU: Stigli mu šokantni dokazi, Asmin stoji iza svega?!

Foto: youtube.com/pink.rs

Aneli Ahmić danima govori kako joj nedostaje Marko Janjušević Janjuš, koji je "Elitu" napustio, nakon što je saznao da je njegov mlađi brat, Mihailo Janjušević, izvršio samoubistvo, vešanjem u svom stanu.

Janjuševa supruga, Ena, sačekala je učesnika na imanju u Šimanovcima i od tog momenta su oni ponovo nerazdvojni, zbog čega se pretpostavljala da mu je prešla i preko ove javne prevare, te da sada funkcionišu kao da se ništa nije dogodilo, iako on nije raskinuo vezu sa Aneli, koja ga čeka u rijalitiju.

Ono što je iznenadilo sve, jeste činjenica da Janjuš nije zapratio Aneli na Instagramu ili se na bilo koji način oglasio po tom pitanju, te su mnogi posumnjali da je Janjušević uvideo kompletnu istinu, kada je napustio rijaliti i otišao svojoj kući.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Ona i sama sumnja u njihov odnos sada, s obzirom da ne dobija nikakvu povratnu informaciju, a u jednom trenutku je rekla kako veruje da je on sada sa suprugom i da ne želi da mu kvari sreću sa drugom ženom, ma koja to bila.

Janjuš je imao priliku da odgleda sve klipove, kao i oglašavanja Asmina Durdžića, Anelinog izabranika, pa nije isključeno da je promenio mišljenje o njoj i njihovoj vezi, te da je odlučio da potpuno batali tu priču i vrati se supruzi, koju je ponovo izdao. I dalje se čeka Janjušev povratak u Belu kuću, te nam ostaje da ispratimo šta se to promenilo u njihovom odnosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pralina

09.01.2024 13:46

Asmine uzmi malu sebi,nemoj dozvoliti da ti dijete raste u selendri sa Munjom , da ganja guske i cuva mangulice i da joj event bude kupusijada .Spasavaj dijete ako imas mozga ,Aneli je dotakla dno .