ANELI VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI, UŽIVO U PROGRAMU OTKRILA ISTINU O JANJUŠU: Ovo publika rijalitija nije mogla videti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je iskoristila priliku za vreme nominacija, da otkrije istinu o vezi sa Janjušem.

ANELI VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI, UŽIVO U PROGRAMU OTKRILA ISTINU O JANJUŠU: Ovo publika rijalitija nije mogla videti!

Foto: TV Pink/printscreen, ST/Dragan Kadić

U "Eliti" su se sinoć održale nominacije, a ukućani su komentarisali ovonedeljne potrčke, Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića. Oni su redom ustajali i govorili svoje mišljenje, a Aneli Ahmić bila je brutalno iskrena, pa prokomentarisala Anitu i Anđela kao par, koji je nedavno ozvaničio vezu.

Ahmićeva ih je uporedila sa vezom Janjuša i nje, pa otkrila koliko su oni iskreniji u odnosu na Anitu i Anđela. Aneli koristi svaku priliku da prizna koliko joj Janjuš nedostaje i koliko teško podnosi njegovo odsustvo, ni ne sluteći šta se Janjušu trenutno dešava.

 

- Ne znam šta bih od njih dvoje rekla, o Aniti sam promenila mišljenje, sad kad je u vezi totalna drugačija. Mislim da svi delimo slično mišljenje. Ne znam šta bi rekla o njima, ni ne ulazim tamo. Meni je to bila najgora svađa od kad sam ovde. Njih dvoje kad ih gledam nemaju tu energiju kao ja i Janjuš. Kako ulaze u vezu menjaju se stalno - govorila je Aneli Ahmić o potrčcima, Aniti i Anđelu.

Podsetimo, Aneli je nedavno, u radio-emisiji "Amnezija" otkrila da joj se Janjuš javio u snu, odnosno, da ga je videla u Eliti, nakon čega joj je bilo još teže. Ona je u strahu da se Janjuš pomirio sa bivšom suprugom, te da iz tog razloga trenutno nije u rijalitiju. I dalje smatra da su u vezi i jedva čeka njegov povratak na velelepno imanje u Šimanovcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading