ANELI NA STUBU SRAMA ZBOG JANJUŠA: Provaljena da igra rijaliti, Stanijin ulazak pokazao ISTINU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovoga svi sumnjaju u njenu iskrenost!

ANELI NA STUBU SRAMA ZBOG JANJUŠA: Provaljena da igra rijaliti, Stanijin ulazak pokazao ISTINU!

Foto: ST/P.Divac, Pink

Sinoć je u Eliti bio organizovan specijalan zadatak, povodom kog su medju takmičare u Belu kuću ušli voditelji Milan Milošević i Ana Radulović. Stanari imanja u Šimanovcima su morali da pogode pesme koje je puštao Veliki šef, a pobedu je odneo Milanov tim.

Nakon toga počela je “Igra istine” koja je napravila opštu pometnju u Beloj kući i žestoko podigla tenziju. Ivan Marinković dobio je pitanje da prokomentariše posetu Stanija Dobrojević, a tokom svog odgovora žestoko je odbrusio Aneli Ahmić i udario na njen odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem

- Kad su veze u pitanju ja polazim od toga da verujem u ljubav i od toga počinjem. Svi su me napali kad sam mislio da Aleksandra voli Dejana. Mislim da je Aneli zaljubljena u Janjuša i da se tu ljubav rodila, kao što mislim i za tebe i Teodoru. Priča Aneli i Stanije mi se ne dopada. Meni se kao muškarcu da sam na Janjuševom mestu ne bi dopalo kako reaguješ na pomen i priču o Asminu. Nekad imam utisak da bi trebala da ne konstatuješ ni Staniju, ni njega. Ja vama želim svu sreću, on je j*bivetar, on je u Prijepolju, ti u Sarajevu, ali ja vam želim sreću - govorio je Ivan.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić Elita

- Ja ne potenciram nikakva pitanja za Staniju niti mi je drago što sam je videla na vratima. Ja imam strah od te teme, a ja bežim od te teme. Ja Janjušu nikad nisam spomenula Alibabu iz čista mira, osim kad mi dođe pitanje. Nora jako voli svog tatu i mama mi je rekla da ga ona stalno spominje. Mene on ne zanima i ne bih se pomirila sa njim jer mi se gadi, naneo mi je bol i zlo - rekla je Aneli.

Inače, nije čudno samo Ivanu što Aneli spominje Janjuša i na društvenim mrežama se komentariše da nije iskrena prema njemu i da stalno spominje bivšeg, dok Janjuša samo koristi kako bi bila glavna tema u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading