ISTINA O PORODIČNOM DOMU U CRIKVENICI: Car završava radove u STANU u kom će Aleksandra živeti sa BEBOM! ŠOK PREOKRET!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car otkrio kako sve o porodičnom domu!

ISTINA O PORODIČNOM DOMU U CRIKVENICI: Car završava radove u STANU u kom će Aleksandra živeti sa BEBOM! ŠOK PREOKRET!

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

U emisiji ,,Premijera" Filip Car otvorio je dušu o porodičnoj kući u kojoj će živeti, kako se i on sam nada, sa majkom njegove ćerkice, Aleksandrom Nikolić. Car ističe da će kuću završiti do aprila, kada se i očekuje Aleksandrin porođaj. 

On je pre svega istakao kakav je život Aleksandra imala u Crikvenici sa njim te da mu je najžalije ako bude morao sam da živi u tom stanu, koji su sređivali zajedno. 

Foto: printscreen/pink

Filip Car u Premijeri

 

- Mi smo imali idelana život, ovde u Crikvenici, to mi je najgore, znam da sam upropastio jedan odnos, koji je stvarno dobar. I da imamo druge partnere, mi ćemo biti povezani za ceo život, nema prostora za kajanje, i dan danas je volim. 

- Sve se desilo pre par dana, generalno, nije prošlo dugi vremenski period, ja najbolje znam kako treba sa njom, neki će reći da sam manipulator, meni je najbitnije da je ona u miru - rekao je Car za Pink. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, ATA Images

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- Ona zna da ja radim na tome, okrenuću svet naopako, ali ću do aprila završiti kuću, ja uzmem i bušim, znaš onda koliko ima sati. E sad, šta će biti do tada, da li ćemo živeti kao skladan par ili ćemo... Ja samo znam da želim imati kontakt sa njom zbog deteta - rekao je Car. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

08.10.2023 18:07

Licno bih volela da se pomire i zive u Crikvenici. Da zajedno prolaze dane trudnoce. A tek kad stigne devojcica, curica kako on nezno kaze. Kad pogledam Lunu i Marka, stvarno uzivaju, a prosli su golgotu.