ŠTA SE DESILO SA BIVŠIM ZADRUGAROM? Objavio fotku, pa šokirao pratioce, komentari pljušte!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić objavio šok transformaciju!

ŠTA SE DESILO SA BIVŠIM ZADRUGAROM? Objavio fotku, pa šokirao pratioce, komentari pljušte!

Foto: instagram.com/mennsssur

Bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić nedavno je izenadio javnost kada je transparentno pokazao svoje stare fotografije i uporedio ih sa današnjim.

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić

 

Vidna transformacija je rezultat svakodnevnih i surovih treninga, te je njegovo telo dovedeno do savršenstva. Svaki mišić na njemu puca, a redovno svoje pratioce obaveštava o treninzima i zdravom načinu života. Iako su rezultati više nego vidni, ponovo je objavio sliku koja je sve šokirala.

Mensur je obelodanio fotku golišavog tela u šortsu, dok su mu leđa u prvom planu, a bivši zadrugar izgleda kao od brega odvaljen. Takođe, njegovi mišići videli su se i na sledećoj iako je bio obučen. Ajdarpašić je na Instagramu ugasio komentare, te se ne može videti mišljenje javnosti, ali jedno je sigurno, ova tranformacija nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Evo kako je nekada izgledao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MENNSSSUR (@mennsssur)

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading