ANA I ACA OGOLJENI DO GOLE KOŽE: Obelodanjeno na Pinku sve o KRIMINALU i istina o Bulićevom BRAKU - ŠOK ZA ŠOKOM! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživo u emisiji otkrivena istina o odnosu Ane Ćurčić i Aci Buliću!

ANA I ACA OGOLJENI DO GOLE KOŽE: Obelodanjeno na Pinku sve o KRIMINALU i istina o Bulićevom BRAKU - ŠOK ZA ŠOKOM! (VIDEO)

Foto: Republika

Kao bomba odjeknula je vest da su Ana Ćurčić i Aca Bulić ponovo ozvaničili vezu, počeli su da isplivavaju mnogi dokazi o njihovom odnosu. Dosta se spekuliše o njihovom odnosu, a prošle noći se uključila uživo u emisiji ,,Narod pita" gledateljka koja je progovorila o Ani i Aci. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

Naime, kako je istakla gledateljka, ona ih zna od malih nogu, te je ispričala sve o njihovom odnosu, a potom spomenula i Zvezdana Slavnića

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

- Ja moram da kažem da Acu Bulića znam kada je bio klinac, Anu takođe. To je bila velika ljubav, kada su izgubili dete, to je bilo strašno. Njihovi roditelji su se družili, Jeleni moram da kažem da Aca nije bio kriminalac nikada. Kada je ta ljubav toliko prošla, logično je da tako i završe. Aca je razveden prethdnih 20 godina, Ana takođe. Jelena ti si govorila loše o njima. Sve što je Zvezdan pričao nije tačno, on je to govorio iz besa. Ana nije varala nikoga ni muža, ni Zvezdana, to su laži. Ja Anu znam od kako je dete - rekla je gledateljka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading